چهارشنبه 2 ارديبهشت 1383

وزير کشور: ممكن است درسال جاري براي دولت هر 5 روز يك بحران ايجاد شود، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - شيراز
سرويس سياسي
موسوي لاري گفت: اصلاحات خواهي برخواسته از متن نظام جمهوري اسلامي است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حجت الاسلام و المسلمين سيد عبدالواحد موسوي لاري وزير كشور طي سخناني در شيراز پس از بيان اين مطلب به جابجائي‌ها و تغييرات در كابنيه خاتمي اشاره كرد و افزود: اگرچه من از معترضان به جريان انتخابات [مجلس هفتم] بودم و معتقدم كه اين انتخابات در شان نظام نبود، اما مصمم هستم تا در حد مقدورات به وظيفه خود عمل كنم و همه فرمانداران و استانداران تا پايان دولت خاتمي باقي مي‌مانند.
وي با تاكيد بر اين كه مجموعه دولت با قوت و قدرت كار خود را ادامه مي‌دهد، تصريح كرد: بايد فضاي كاري اطمينان‌بخش و اميدوار كننده‌اي به آينده ايجاد كنيم و تا زماني كه با نگرش مردمگرائي در كنار مردم باشيم مي‌توان خدمت و با درستكاري و شفافيت مشكلات را برطرف كرد.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

وزير كشور خاطرنشان كرد: در سال جاري - كه سال پايان دولت خاتمي است - بايد هم كارها را با شتاب بيشتر از گذشته انجام داد و هم با آمادگي‌ كامل بري تامين نظر مقام معظم رهبري تلاش كرد.
وزير كشور رسانه‌ها را مهمترين بستر براي ارائه گزارش از عملكردها برشمرد و در عين حال گفت: اين بار مديران هستند كه از صدا و سيما مي‌خواهند تا بستر را براي تحقق نظريات مقام معظم رهبري فراهم كنند.
موسوي لاري با بيان اينكه هر كس به اندازه توان خود از نظر قدرت بايد پاسخگو باشند، خاطرنشان كرد: صدا و سيما به عنوان رسانه‌ ملي بايد در سال جاري تغيير روش دهد تا پيام مقام معظم رهبري محقق شود.
وي پيام نوروزي مقام معظم رهبري را فرصت خوبي براي همه مديران در بيان توضيحات و ضعف‌ها برشمرد و گفت: عوامل انگيزه‌ ارائه خدمات و تبين خدامات ارائه شده و فراهم كردن بستر رسانه‌هاي عمومي به خصوص صدا و سيما بايد در جهت دستيابي به نظر مقام معظم رهبري در نظر گرفته شود.
وزير كشور در بخش ديگري از سخنان خود با بيان آنكه آنچه در زمينه توسعه اتفاق افتاده است، ناگفته‌هاي فراواني دارد، خاطرنشان كرد: بازگوئي موفقيت‌ها توسط صدا و سيما باعث شادابي و نشاط جامعه مي‌شود.
وي ايران سال 82 را مجموعه‌اي از كارهاي توسعه‌اي معرفي كرد و گفت: كارنامه مجموعه مديريت كشور قابل قبول است اما جمع‌آوري اين كارنامه ضروري است. آنچه را در برنامه سوم پذيرفته‌ايم بايد در سال جاري به نتيجه برسانيم.
موسوي اظهارات گذشته رييس‌جمهور مبني بر عبور از بحران در هر 9 روز، پيش‌بيني كرد كه درسال جاري براي دولت هر 5 روز يك بحران ايجاد شود.
وي گفت: نظام جمهوري اسلامي پوينده و بالنده است كه نتيجه اين پويندگي ايجاد كارگاهي فعال در راستاي توسعه درسال 82 بود.
وي ادامه داد: افزايش رشد اقتصادي پذيرفته شده، كاهش نرخ بيكاري و توجه به زيربناها مجموعه اتفاقاتي است كه كشور را براي آينده آماده مي‌كند.

دنبالک:
http://khabarnameh.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/6690

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'وزير کشور: ممكن است درسال جاري براي دولت هر 5 روز يك بحران ايجاد شود، ايسنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016