پنتاگون اعلام كرد: سي.دي ديگري حاوي 24 تصوير از بد رفتاري با زندانيان عراقي در زندان ابوغريب را به دست آورده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از خبرگزاري رويتر، بر اساس نامهي پنتاگون به كميتهي خدمات ارتش سناي آمريكا، 13 عدد از اين عكس ها در رسانههاي بينالمللي نشان داده شده است اما 11 عدد از اين عكسها هنوز شناسايي نشدهاند.
پاول موره، معاون وزارت دفاع در امور قانونگذاري آمريكا به اين كميته نوشت: اين عكسها احتملا معتبر و صحيح نيستند.
وي اظهار داشت: اين عكسها براي بررسي به مقر فرماندهي بررسي اين جنايات در بغداد فرستاده شده بود.
موره افزود: اين كميته نتايج اين بررسيها را پس از دريافت عكسها اعلام ميكند.
در تصاوير جداگانهاي كه از شبكه خبري اي.بي.سي به نمايش گذاشته شده است سابرينا هارمون، افسر آمريكايي ديده ميشود كه بالاي سر جسد يك زنداني عراقي كه در زندان ابوغريب كشته شده، ايستاده و در حال خنديدن است.
بر اساس شهادتنامهي جيسون كنر، يك افسر آمريكايي، ”منادل الجمادي“ كه جنازهي وي در تصوير ديده ميشود، هنگامي كه به عنوان بازداشتي به زندان ابوغريب آورده ميشود، در شرايط جسماني عادي بوده است و قطعا در زندان كشته شده است.
كنر اظهار داشت: زماني كه جسد الجمادي را مشاهده كرده، خونمردگيهايي را بر روي بدن وي ديده است.