فرمانده لشكر 27 محمد رسولالله يكي از ويژگيهاي تفكر بسيجي در زمان جنگ را بسته نبودن سطح تفكر آنان عنوان كرد و گفت: حتي افرادي كه ظاهر بسيجي نداشتند جذب بسيج شدند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سرتيپ پاسدار همداني، طي سخناني در سومين همايش برنامهريزي ناحيهي حوزهها و پايگاههاي مقاومت بسيج ابوذر با اشاره به اين كه برخي ميگويند چرا بعد از فتح خرمشهر قطعنامهي پايان جنگ را نپذيرفتيد؟، گفت: ايران رسما اعلام كرده بود در صورت عقبنشيني سربازان عراقي به نقاط مرزي ايران - عراق قطعنامه را ميپذيريم كه آنها نپذيرفتند.
وي دربارهي عواقب پذيرش قطعنامه بعد از عمليات بيتالمقدس گفت: بعد از پذيرش قطعنامه در سال 67 دچار جنگ سختي در دشت خوزستان بوديم، اما در صورت پذيرش قطعنامه پس از عمليات بيتالمقدس دشمن با توان نظامي بالاتر براي ما مشكل ايجاد ميكرد.
همداني با اشاره به روحيهي بسيجي در دورهي جنگ گفت: در دوران جنگ بسيجيان اجازه توهين به مقدسات اسلامي را به هيچكس نميدادند.
سردار همداني گفت: بعد از قطعنامه از بسيجيان ايراد گرفتند چرا وارد مسائل سياسي شديد؟ قطعا اگر بسيجيان در صحنهي جامعه بودند اتفاقات امروز رخ نميداد، امروز فساد اقتصادي در جامعه غوغا ميكند.
وي اظهار داشت: عدهاي از مخالفان انديشههاي بسيجي بعد از جنگ از لانههايشان بيرون آمدند.
سرهنگ بهشتي فرمانده ناحيهي بسيج ابوذر نيز در اين مراسم گفت: ارزيابي ما حضور 100 نفر از بچههاي حزباللهي در مجلس هفتم بود كه با توجه به حضور ملت و فرمايشات مقام معظم رهبري به فتح بزرگي تبديل شد.
وي افزود: اين فتحالفتوح و انقلاب ديگر، باعث بالا رفتن روحيهي دوستداران انقلاب و نيز وحشت و دلسردي دشمنان شد.
بهشتي گفت: عزيزاني كه در سالهاي اخير، افتخارشان دوم خرداد بود، مقصودشان جدايي دين از سياست و رابطه با آمريكا شده بود.
وي ادامه داد: تلاشها براي نفوذ در صفوف بسيج است كه اين نشان از پتانسيل خوب بسيج دارد.
بهشتي گفت: در جبهههايي كه در اختيار حزباللهيهاست انرژي مضاعفي در اختيار مدافعان ارزشها قرار گرفته است.