رئيس سابق كميسيون حقوقي قضايي مجلس شوراي اسلامي گفت: يكي از مشكلات دروني جبهه دوم خرداد عدم صداقت در گفتار و رفتار است, بسياري از آقايان خيلي خوب حرف ميزنند ولي موقع عمل, نمي شود روي آنها حساب كرد و به راحتي تغيير موضع ميدهند و خلاف گفتههايشان عمل ميكنند.
به گزارش" ايلنا", سيد ناصر قوامي در ديدار با اعضاي شوراي مركزي ائتلاف روزنامهنگاران اصلاحطلب استان قزوين با انتقاد از سخنان آيتالله مشكيني گفت: فكر ميكنم سخنان امام جمعه محترم قم دهها اشكال فقهي, اخلاقي, حقوقي, انساني, ديني و ... دارد.
سيد ناصر قوامي افزود: متاسفانه برخيها براي حفظ و كسب قدرت به راحتي از مقدسات هم سوء استفاده مي كنند و از دين و اسلام و معنويات هم براحتي براي مقاصد سياسي مايه ميگذارند.
نماينده سابق مردم قزوين در مجلس ششم خاطرنشان كرد: اگر واقعاً چنين چيزي وجود دارد, آقايان براي رياست جمهوري هم نظر امام زمان را بگيرند و به مردم اعلام كنند تا مردم نه خلاف نظر امام زمان راي دهند و نه هزينه بسيار زيادي صرف برگزاري انتخابات شود.
قوامي سپس به اشاره به نظرات برخيها در خصوص تندروي نمايندگان مجلس ششم گفت: ما كجا تندروي كرديم؟ تحصن و نامه به رهبري تندروي است؟ تحصن يك راهكار مدني است. در ساير كشورها وقتي يك كار غيرقانوني و خلاف منافع ملت صورت ميگيرد، عدهاي براي گرفتن حق مردم تحصن ميكنند ومسوولين ميآيند ميگويند شما حرفتان چيست و چه ميخواهيد؟ در جريان تحصن مجلس نه اينكه از ما سئوال نكردند چرا تحصن كردهايد بلكه بر سرمان نيز زدند.
قوامي افزود: دوستان كه ميگويند نمايندگان متحصن نگذاشتند تا ما با رايزني مشكل را حل كنيم و تندروي آنها كار را به بنبست كشاند, پاسخ بگويند مگر دهها بار در همين مجلس راجع به طرحها و جريانهاي مختلف رايزني نكردند چرا نتيجه نداد؟ ما كه آن موقع تحصن نكرده بوديم.
رئيس كميسيون حقوقي و قضايي مجلس ششم خطاب به اعضاي شوراي مركزي ائتلاف روزنامهنگاران اصلاح طلب گفت: نمايندگان اصلاحطلب واقعي مجلس ششم بسيار مظلوم واقع شدهاند، عدهاي ميگويند؛ تندروي كرديد و عدهاي هم ميگويند كندروي كرديد؟ اتفاقاً آنهايي كه ميگويند كندروي كردهايد بسيار عقلانيتر و دلسوزتر هستند و پاسخ دادن به آنها بسيار سختتر است.
وي خاطرنشان كرد: در جريان رد صلاحيتها ميشد وضعيت را به گونهاي پيش برد كه كار به اينجا نكشد، متاسفانه آقاي خاتمي سر بزنگاه تصميم خوبي نگرفت و از اصلاحطلبان و آرمانهايشان خوب دفاع نكرد و جايي كه بايد خوب تصميم ميگرفت و عمل ميكرد هم بد تصميم گرفت و هم بد عمل كرد و در جاي حساس پشت سر اصلاحطلبان نايستاد و نهايتاً كار به اينجا كشيد.
قوامي تاكيد كرد: بسياري ميگويند چرا طرح برگزاري رفراندوم را در مجلس ششم تصويب نكرديد, واقعاً مشكل اين بود كه ما نميتوانستيم روي برخي افراد حساب كنيم, رفراندوم به دو سوم آراي نمايندگان نياز داشت و ما نسبت به راي مثبت اين تعداد از نمايندگان مطمئن نبوديم.
قوامي گفت: نبودن افراد محكم و باثبات به تعداد لازم و كافي، مشكلي بود كه ما را در بسياري مواقع در اجراي طرحها و برنامههايمان در مجلس يا مشكل مواجه ميساخت.
وي گفت: برخي ميگويند كه؛ در جريان رد صلاحيتها اگر شما نمايندگان تاييد صلاحيت ميشديد ديگر تحصن نميكرديد, در صورتي كه ما بارها اعلام كرديم كه اگر همه افرادي كه به صورت غير قانوني رد صلاحيت شدهاند تاييد صلاحيت شوند ولي نمايندگان رد صلاحيت شده مجلس تاييد صلاحيت نشوند، ما به تحصن ادامه نميدهيم و ديگر اعتراضي نداريم.
قوامي با اشاره به برگزاري انتخابات رياست جمهوري در سال آينده گفت: اصلاحطلبان واقعي قطعاً برنامهريزيهاي لازم را در اين خصوص انجام خواهند داد و به حساسيتهاي موضوع نيز آگاهي كافي دارند و با دقت اين موضوع را پيگيري ميكنند.
وي افزود: مطمئناً اصلاحطلبان واقعي در شرايطي در انتخابات شركت خواهند كرد كه رقابت عادلانه, رقابتي منصفانه و آزاد باشد و بتوانند كانديداي مورد نظر خود را در عرصه رقابت انتخاباتي معرفي كنند.
قوامي تصريح كرد: آن چه كه مشخص است اين است كه اصلاح طلبان كاملاً با برنامه و قوي در انتخابات آتي حاضر خواهند شد, اين حضور هم دو حالت دارد, يا كانديدا دارند و يا هم ندارند كه در هر دو صورت برنامه اصلاح طلبان كاملاً مجزا و مشخص است.
وي تاكيد كرد: يك مشكلي كه ما داريم و محافظهكاران ندارند اين است كه آنها به راحتي از هم اكنون ميتوانند براي روي گزينههايشان كار كنند ولي ما نميدانيم كه آيا كانديداهاي ما از تيغ نظارت استصوابي رد خواهد شد يا خير؟
قوامي گفت: يكي از مشكلات جامعه, نداشتن آگاهي نسبت به آنچه كه در كشور ميگذرد است و روزنامهنگاران بايد بيش از گذشته در جهت آگاه ساختن مردم تلاش كنند.
رئيس سابق كميسيون حقوقي و قضايي مجلس افزود: فعالين سياسي بايد برنامه بلند مدتي براي فعاليتهاي سياسي خود داشته باشند و به هيچ وجه از مشكلاتي كه در سر راهشان بوجود ميآيد نهراسند و با كمي فشار از سوي محافظهكاران به راحتي تغيير خط و مشي و مواضع ندهند.
وي همچنين در خصوص ادامه فعاليتهاي سياسي خود گفت: با توجه به اين كه سابق قاضي ديوان عالي كشور بودم و به خاطر مواضع و فعاليتهاي سياسي تقاضاي بازنشستگي از كار در قوه قضائيه كردم كه مورد موافقت قرار گرفت و بعداً از اين نيز در كنار مردم خواهم بود و هفتهاي دو سه روز را در قزوين به ادامه فعاليتهاي اصلاحطلبانه خود خواهم پرداخت.
قوامي همچنين با اشاره به درگذشت شهادت گونه مرحوم امامي استاندار فقيد قزوين گفت: درگذشت مرحوم امامي ضربه غير قابل جبراني به استان زد و اميدواريم كه وزير محترم كشور با حساسيت كامل نسبت به انتخاب جانشين ايشان بپردازند و نيرويي را به جاي ايشان منصوب كنند كه بتواند راه مرحوم امامي را ادامه دهد.
گفتني است: در آغاز اين ديدار چند تن از اعضاي شوراي مركزي ائتلاف روزنامهنگاران اصلاحطلب استان قزوين نظرات و ديدگاهها و برنامههاي خود را در خصوص مسائل سياسي جاري استان و كشور و همچنين انتخابات مياندورهاي مجلس در قزوين و انتخابات رياست جمهوري بيان كردند.