شنبه 13 تير 1383

مشکل کنونی گروه های اپوزیسیون غرض ورزی است، پارمیس سعدی

شاهزاده رضا پهلوی روز جمعه در شبکه VOA برنامه تلویزیونی داشتند. فایل صوتی این برنامه را می توانید از سایت ایشان گوش کنید. من بارها و بارها گفته ام هیچ کس تا کنون نتوانسته از ایده های ایشان هیچگونه نقطه ضعفی بگیرد.اما مشکلی که ما ایرانیها داریم این است که همیشه یک چیز را یا سیاه سیاه می بینیم یا سفید سفید. اگر با اجداد کسی دشمنی داریم نوه های او را با مقیاس دشمنی که با اجدادش داشتیم؛ می سنجیم غافل از اینکه شاید در قضاوتهای خود نسبت به همان جد نیز پیش داوریهای ناروا داشته ایم.اولین کسی که از اتحاد گروههای اپوزیسیون سخن گفت ایشان بودند.اولین کسی که از نافرمانی مدنی سخن گفت ایشان بودند. سایت آقای رضا پهلوی پر است از مقاله هایی که تأکید ایشان بر مبارزه بدور از خشونت را توصیه می کند ، اما عده ای حتی بدون اینکه نیم نگاهی به سایت شاهزاده رضا پهلوی بیندازند اتهامات گوناگونی را به ایشان وارد می کنند. یکی می گوید این درست نیست که ایشان بخواهند با الگویی شبیه عراق سرکار بیایند. ( این در حالی است که ایشان بارها گفته اند مردم ایران با مردم عراق و افغانستان تفاوت دارند ، مردم ما می توانند خودشان برای خودشان تصمیم بگیرند و نیازی به مداخله خارجی نیست .) دیگری به دروغ می گوید از ایشان خواسته ایم که با ما در زمینه اعلام نقض حقوق بشر در ایران همکاری کند اما ایشان نپذیرفتند. دیگری می گفت معلوم نیست سیاست ایشان در آ ینده در قبال زنان چگونه خواهد بود.(ترجمه مقاله ای که تحت عنوان میثاق رفع تبعیض از زنان از سایت ایشان گرفته ام و در وبلاگم گذاشته ام نشان دهنده اهمیت دادن ایشان به موضوع زنان است)
ای کاش ما غرض ورزی را کنار می گذاشتیم و از روی هوا حرف نمی زدیم و در موقع مقاله نوشتن یا در اتاقهای چت یا حتی در سخنرانیهای رسمی قبل از تهمت زدن اول یک سری به سایت ایشان می زدیم و بعد شروع به بافندگی می کردیم.نتیجه اینکه اگر ما ایرانیها آدمهای غرض ورزی نباشیم و هر کسی را با افکار خودش بسنجیم نه با افکار اسلافش ، ایران خیلی زودتر از شر این رژیم منحوس رها خواهد شد.
شاهزاده در سخنان خود خاطر نشان ساختند که مردم ایران اکنون از هر دوره تاریخی هشیار تر هستند. این سخن ایشان درست است. مردم ایران اکنون خیلی نسبت به گذشته تفاوت کرده اند . شاید دیگر هیچ وقت عکس رهبرشان را در کره ماه نبینند؛ اما به عقیده من مردم ما فقط نسبت به گذشته تاریخی ایران از نظر فکری کمی پیشرفته تر شده اند. اما هنوز خیلی نسبت به ایده های دموکرات و همچنین سکولاردنیای پیش رفته عقب هستند. برای مثال به جز هواداران سلطنت، هنوز یک جمهوری خواه پیدا نشده است که به گروه خود بگوید دیشب آقای رضا پهلوی در فلان سخنرانی مطلب درستی را عنوان کرد. یا در سایت ایشان فلان مطلب جالب را درباره مبارزه مدنی دیده ام. فکر می کنند اگر طرفدار جمهوری هستند نباید ایده های کسی را که خواهان سلطنت مشروطه هست تأیید کنند. می ترسند با تأیید گفتار ایشان در گروهشان طاعون رخنه کند.نتیجه اینکه ما در ایران باید بسوزیم اما رهبران حزبهای رنگارنگ مثل حزب کمونیست کارگری فقط به قدرت طلبی فکر کنند . بااین مردم دموکراتی که ما داریم!

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

معلوم است که پس از آخوندها چه بر سرمان می آید.اگر به ایران فکر می کنیم، اگر دلمان برای ایرانیان دربند می سوزد، به این نیندیشیم که آقای رضا پهلوی هوادار سلطنت است و ما جمهوری خواهیم ، بنا بر این آبمان در یک جوی نمی رود. به این بیندیشیم که مغز کلام ایشان چیست؟ پیروی از دعوت اتحاد ایشان چه آسیبی به گروه اپوزیسیون می زند؟ اگر به دعوت ایشان پاسخ مثبت ندهیم تا چند دهه دیگر ایرانیان باید شاهد زندانی شدن دگر اندیشان باشند؟ تا چند دهه دیگر باید بنشینیم و فقر و فحشا و اعتیاد را نظاره گر باشیم و آخوند ها هم از آب گل آلود ماهی بگیرند.؟ دشمن همه ما جمهوری اسلامی است . اما چه کسی از این عدم اتحاد سود می برد؟ آیا جز این است که فقط آخوندها از تفرقه بین ما سود می برند؟ آیا ضرب المثل تفرقه بینداز و حکومت کن دلیل محکمی بر این مدعا نیست؟ گروه های اپوزیسیون اگر به حقانیت خود شک ندارند، و اگر به تکیه گاه مردمی خود اطمینان دارند چرا از اتحاد واهمه دارند؟ بیایید همه دست به دست هم بدهیم و به جای اینکه بگوییم اتحاد جمهوری خواهان، همانند شاهزاده بگوییم امروز فقط اتحاد.این معنی واقعی دموکرات بودن است. جمهوری خواهان باید با خود بگویند اگر ما سر فلان مسئله با سلطنت طلبها اختلاف داریم حل اختلاف را بگذاریم پس از کفن کردن جمهوری اسلامی. حالا در اینکه جمهوری اسلامی جمهوری جهل و جنون و جنایت است با هم هم عقیده هستیم . پس زمان آن است که شعار امروز فقط اتحاد را سر لوحه خود قرار دهیم.
پاینده باد ایران
پارمیس سعدی

دنبالک:
http://khabarnameh.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/9655

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'مشکل کنونی گروه های اپوزیسیون غرض ورزی است، پارمیس سعدی' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016