تهران- خبرگزاري كار ايران
فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ گفت: در سالهاي گذشته، اعتماد قابل قبولي بين دانشجويان و پليس وجود نداشت ؛ اما با برقراري روابط موثر، اين اعتماد بين دو نهاد ايجاد شده است.
به گزارش خبرنگار سرويس اجتماعي، سردار مرتضي طلايي، فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ، در دومين نشست مشترك بين نيروي انتظامي و دفتر نهاد رهبري در دانشگاهها، گفت: در سالهاي گذشته در نيروي انتظامي، سياست كلي براي ايجاد امنيت مردم محور، دنبال شده است و براي اين امر بسيار تلاش كردهايم.
وي خاطرنشان كرد: آنچه به عنوان يك ضرورت در دانشگاهها احساس ميشد، برقراري ارتباط موثر و تعامل دو جانبه بين دانشجويان و پليس بود.
طلايي گفت: امنيت مطلوب و آنچه حق عمومي جامه است، بايد با مشاركت مردم و حضور فعال و به موقع پليس تامين شود.
فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ، با اشاره به اينكه امروزه تعامل مناسبي بين پليس و مراكز آموزش عالي بر قرار شده است، افزود: عامل و بستر اصلي، براي رسيدن به امنيت مطلوب ارتباط هدفمند، بين نهادهاي مختلف است و ايجاد اعتماد دوسويه بين پليس و دانشجويان، نقش موثري در همكاري اين دو نهاد، دارد.
به گفته وي، در كشور ما انفجار جمعيت، اطلاعات و توقعات شهروندان از نهادهاي اجرايي، سه موضوعي است كه جامعه ما با آن رو به رو است و براي رفع آن، به نقطه نظرات نخبگان و فرهيختگان نياز است.
طلايي, با اشاره به اينكه امروزه ارتباط مناسبي بين پليس و آحاد جامعه برقرار شده، گفت: در برقراري مشاركت اجتماعي و پيشبرد آن مراكز آموزش عالي، در مباحث نظري به عنوان پلهاي واسط ميتوانند، نقش موثري در جلب مشاركت مردم داشته باشند.
وي افزود: طرحهاي انضباط ترافيكي كه در سطح شهر اجرا ميشود، اثرات بسيار مناسبي در ترافيك، كاهش تصادفات و صرفهجويي در هزينه حمل و نقل داشته است و آنچه ما را در اجراي اين طرحها تشويق ميكند، حمايتهاي مردمي است.
فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ , با اشاره به اينكه در مشاركت و پيشگيري اجتماعي، دانشگاه نقش موثري دارد، گفت: در پيشگيري انتظامي نيز دانشگاهها ميتوانند پليس را كمك و حمايت، كنند.
طلايي گفت: بايد خاطرات تلخ 18 تير در گذشته را كه نشانه عدم همكاري و تعامل بين پليس و دانشگاه بود، فراموش كنيم و به جاي آن خاطرات شيرين خدمت به جامعه و تعامل پليس و دانشگاه را جايگزين كنيم.