شنبه 20 تير 1383

تشنج در آغاز سومين جلسه دادگاه آقاجري، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس فقه و حقوق
سومين جلسه‌ي علني رسيدگي به اتهامات سيدهاشم آقاجري ساعت 10:10 صبح امروز در شعبه‌ي 1083 دادگاه عمومي تهران به رياست قاضي اسلامي برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) قبل از آغاز جلسه‌ي دادگاه و حضور هاشم آقاجري در دادگاه، حدود 20 تا 30 نفر با تجمع در مقابل درب اصلي دادسراي عمومي و انقلاب تهران در ميدان ارگ با طرح شعارهايي از جمله «مرگ بر منافق»، «مرگ بر ضد ولايت فقيه»، «مرگ بر آمريكا»، «آقاجري حياء كن، انقلاب رو رها كن» و «هاشم آقاجري اعدام بايد گردد» خواستار اشد مجازات هاشم آقاجري شدند كه اين تجمع باعث درگيري لفظي بين خانواده‌ي آقاجري و تجمع‌كنندگان شد.

همسر آقاجري خطاب به اين افراد گفت: آقاجري از اسلام دفاع كرده است كه در اين لحظه صالح نيك‌بخت وكيل مدافع آقاجري خانواده‌ي وي را به آرامش دعوت كرد.
تعدادي از تجمع‌كنندگان در راهروي دادگاه حاضر شده و به ادامه‌ي طرح اين شعارها پرداختند.



همزمان با رسميت يافتن جلسه‌ي دادگاه و قرائت قرآن ˜ريم نيز شعار «مرگ بر منافق» تجمع‌كنندگان در راهروي دادگاه شنيده مي‌شد كه قاضي اسلامي خطاب به كساني‌كه مسؤوليت ورود و خروج افراد به جلسه‌ي دادگاه را داشتند اعلام كرد كه نظم بيرون دادگاه با من نيست اما اگر سر و صداها بيشتر از اين شود، دادگاه را ترك خواهم كرد.
به گزارش ايسنا قاضي اسلامي همچنين از حاضران در جلسه خواست تا نظم دادگاه را رعايت كنند و خطاب به همه‌ي آنها اعلام كرد كه در صورتي كه از مقررات تخلفي صورت بگيرد، برخورد مي‌كند.
همچنين قبل از ورود هاشم آقاجري به جلسه‌ي دادگاه، محسن كديور، سيد مصطفي تاج‌زاده، محمد سيف‌زاده، ابراهيم يزدي، محمد بسته‌نگار، محمد توسلي، فيض‌الله عرب‌سرخي، عليرضا علوي‌تبار و ميرخاني در راهروي دادگاه منتظر ورود آقاجري بودند كه از بين اين افراد تاج‌زاده و سيف‌زاده موفق به حضور در داخل دادگاه نشدند.
همچنين 5 نفر از تجمع‌كنندگان در جلسه‌ي دادگاه حضور داشتند كه به هنگام ورود خواهر آقاجري اعلام كردند كه اگر او حرفي بزند، ما جوابش را مي‌دهيم.
هاشم آقاجري ساعت 10:20 دقيقه صبح امروز در جايگاه متهم حاضر شد و به دفاعيات خود پرداخت.
به گزارش ايسنا آقاجري در سومين جلسه‌ي دادگاه، همچون دو جلسه‌ي قبلي تأكيد كرد كه در سخنراني همدان اهانتي به مقدسات نكرده است و صرفا به تحليل پروژه‌ي پروتستانيسم از ديدگاه دكتر شريعتي پرداخته است.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

در اين جلسه قرار است هاشم آقاجري در برابر اتهامات مطروحه درخصوص سخنراني دانشگاه شهيد بهشتي و برخي سخنراني‌ها و مقالات چاپ‌شده از وي در روزنامه‌ها و نشريات به دفاع از خود بپردازد.
محمد شادابي، مدير روابط عمومي دادسراي عمومي و انقلاب تهران درخصوص ورود برخي از افراد ˜ه در مقابل دادگاه اقدام به سر دادن شعار ˜رده بودند به داخل دادسرا و همچنين در دادگاه به خبرنگاران گفت كه ورود به دادسرا براي عموم آزاد است.
وي با يادآوري اينكه مسووليت دادگاه با وي نيست، خاطرنشان كرد كه دادسرا 3 در ورودي دارد كه همين مساله كنترل ورود و خروج افراد را دشوار مي‌كند.
برخي از تجمع‌كنندگان در راهروي دادگاه در پاسخ به سوال خبرنگاران درخصوص هويت و هدفشان از تجمع اظهار داشتند كه «ما امت حزب‌الله هستيم و از دانشگاه و مدرسه و جاهاي ديگر آمده‌ايم.»

دنبالک:
http://khabarnameh.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/9907

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'تشنج در آغاز سومين جلسه دادگاه آقاجري، ايسنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016