يكشنبه 21 تير 1383

اعتراض رييس انجمن دفاع از حقوق زندانيان نسبت به حاشيه دادگاه آقاجري، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس فقه و حقوق
عمادالدين باقي رييس انجمن دفاع از حقوق زندانيان با اشاره به حضور عده‌اي كه در مقابل دادگاه و در راهروهاي طبقه‌ي سوم دادگاه امروز آقاجري شعار «مرگ بر آقاجري» سر مي‌دادند، پرسيد آيا نبايد اين عده را به جرم اغتشاش و اهانت اخراج و يا بازداشت كرد؟ آيا كسان ديگري مي‌توانند در حمايت از آقاجري چنين كاري كنند؟ اگر نه چرا؟
وي طي تماسي با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) نسبت به شيوه‌ي عمل افراد ياد شده و عدم برخورد با آنان اعتراض كرد و گفت: به نظر من اقدام آنان برنامه‌ريزي شده بود تا روحيه‌ي متهم را تخريب و تضعيف كنند. اگرچه آقاجري بيدي نيست كه با اين بادها بلرزد. از طرف ديگر ممكن بود اين عملكرد اغتشاشگران، خانواده و دوستان آقاجري را به واكنش بكشاند؛ به طوري كه دادگاه علني امروز متشنج شودو منجر به غير علني شدن دادگاه شود.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي نيز در تماس با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) گفت: صبح روز شنبه تعدادي از اعضاي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي در دادگاه آقاجري حضور يافتند.
حسين باقري افزود: ما ساعت ‌٨ صبح به عنوان بخشي از جنبش دانشجويي براي حضور در اين دادگاه احساس وظيفه مي‌كرديم. البته تا ساعت ‌٣٠/١٢ راهمان ندادند و بعد از آن توانستيم در دادگاه حاضر شويم.
وي با انتقاد از شرايط دادگاه اظهار داشت: بهتر بود كه تعدادي از نمايندگان جنبش دانشجويي و اعضاي دفتر تحكيم وحدت نيز در اين دادگاه حضور پيدا مي‌كردند.

دنبالک:
http://khabarnameh.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/9917

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'اعتراض رييس انجمن دفاع از حقوق زندانيان نسبت به حاشيه دادگاه آقاجري، ايسنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016