صالح نيكبخت، وكيل سيد هاشم آقاجري، صبح امروز با انتشار نامهاي خطاب به قاضي اسلامي؛ رئيس شعبه 1083 دادگاه عمومي تهران، خواستار تبديل قرار وثيقه موكل خود به قرار كفالت شد.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، در اين نامه خاطرنشان شده است كه هاشم آقاجري از توديع وثيقه يكصد ميليون توماني عاجز است و از طرفي ديگر اين وثيقه تناسبي با مجازات پيش بيني شده در قانون و حكم دادگاه ندارد.
در اين نامه همچنين از اعلام آمادگي گروه كثيري از اساتيد دانشگاه و شخص صالح نيكبخت، براي قبولي كفالت آقاجري و امضاي برگ پايندان وي خبر داده شده است.
گفتنياست، از جمله اين اساتيد دانشگاه، محسن كديور، دكتر معتمدي و دكتر علي اكبري از اساتيد دانشگاه شهيد بهشتي هستند.
لازم به ذكر است، پيش از اين صالح نيكبخت به 5 سال زندان كه دو سال آن تعليقي بوده و همچنين 5 سال محروميت از حقوق اجتماعي و تأمين وثيقه 100 ميليون توماني محكوم شده بود.