شنبه 17 مرداد 1383

تحصن اعتراض آميز روزنامه نگاران، علوي‌‏تبار: مطبوعاتي كه قدرت جذب افكار عمومي دارند را تعطيل مي كنند تا انحصار تبليغ را به دست بگيرند، ايلن

تهران-خبرگزاري كار ايران

عليرضا علوي‌‏تبار گفت: توقيف روزنامه‌‏ها به معناي اثبات ارادت به گروهي شناخته شده است.
به گزارش خبرنگار" ايلنا", عليرضا علوي‌‏تبار در تحصن روزنامه‌‏نگاران, كه در انجمن صنفي روزنامه‌‏نگاران برگزار شده است, گفت: توقيف مطبوعات براي هيچ كس آبرو و حيثيت نمي‌‏آورد. و كسي از اين موضوع دفاع ايدئولوژيك نمي‌‏كند. با توجه به اينكه غالب حقوقدانان كشور توجيه قانوني براي اين كار ندارند, چرا اين حركت بي‌‏توجيه و غير قابل دفاع تداوم مي‌‏يابد؟!
وي افزود: منافع كلان مادي در تعطيلي مطبوعات براي عده‌‏اي وجود دارد كه پوشش قانوني بر آن كشيده مي‌‏شود و كار ما بايد از بين بردن اين پوشش باشد.
علوي‌‏تبار در ادامه اظهار داشت: اولين منافع برندگان صاحبان قدرت نامحدود و غير مسؤول صاحبان قدرت مطلقه هستند.
وي با بيان اين مطلب كه" در ساخت اداري و سياسي ايران ارتقاي افراد بر اساس ارادت سالاري است" افزود: كسي كه مي‌‏خواهد رشد كند، بايد ارادت خود را به اثبات برساند. در اين سيستم اگر كاري به عنوان اثبات ارادت شناخته شود دائماً پاداش مي‌‏گيرد.
علوي تبار در بخشي از سخنان خود با تشريح وضعيت مطبوعات مستقل اظهار داشت: آنهايي كه موسسات مطبوعاتي حكومتي دارند با سرمايه‌‏گذاري‌‏هاي انبوهي كه به علت سوء تدبيرشان در آستانه ورشستگي است و وجود روزنامه‌‏هاي ديگر مي‌‏توانند وسيله‌‏اي براي اثبات بي‌‏مديريتي و نالايقي آنها در اداره مطبوعات باشند.
وي با ابراز تاسف از اينكه درآمدهاي تبليغاتي بعضي‌‏ها را تشويق مي‌‏كند، گفت: مطبوعاتي كه قدرت جذب افكار عمومي دارند را تعطيل مي كنند تا انحصار تبليغ را به دست بگيرند.
وي با بيان اين مطلب كه در هر حركت اجتماعي يكي از نكاتي كه بايد مورد توجه قرار گيرد عقلانيت عملي است خاطرنشان كرد: تناسب بين ابزار و اهداف بايد وجود داشته باشد و اگر كسي هدفي را مي خواهدبايد‌‏ابزار متناسب با آن را انتخاب كند وگرنه كار عقلاني انجام نداده است.
علوي‌‏تبار با اشاره به اينكه يكي از مشكلات اقدامات اجتماعي ما كه جنبش دانشجويي هم به آن گرفتار شده است, فقدان عمليات عقلاني است، افزود: تنها زماني مي‌‏توانيم خواهان اهداف بزرگ باشيم كه لوازم اساسي آن را فراهم كنيم.
وي با اشاره به اين موضوع كه" فقط قدرت, قدرت را مهار مي‌‏كند" تصريح كرد: اگر پشت تعطيلي‌ مطبوعات قدرت و منافع خاصي وجود دارد، شما بايد اين قدرت را در جامعه بسازيد؛ وگرنه هدف تان را كوچك كنيد.


تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

عضو شوراي سردبيري روزنامه صبح امروز افزود:اگر متناسب با خواسته‌‏هايمان قدرت ايجاد كرديم آن موقع هيچ ساختي، انعطاف ناپذير و اصلاح‌‏ناپذير نخواهد بود.
علوي تبار عنوان اين مطلب كه "اگر مانعي كه بر سر راه تحقق حقوق يك صنف وجود دارد، مواضع سياسي باشد پس با اقدامات صنفي نمي‌‏توان آن موانع را كنار گذاشت گفت: در كشور ما بيشتر موانع موجود سياسي است و ما بايد با اين موضوع مقابله صنفي_ سياسي كنيم. اصناف ما بايد سخنگويشان را در عرصه سياست بيابند. ما نياز به كساني داريم كه صنفهاي مختلف رادر عرصه سياسي رهبري كنند. امروز راه آن تعامل بيشتر با سياسيون, گروه‌‏ها و احزاب سياسي است.

Copyright: gooya.com 2016