بيانيه بسيج دانشجويي با صدور بيانيهاي مواضع خود را درباره انتخابات آتي رياست جمهوري اعلام کرد
تهران- خبرگزاري کار ايران
بسيج دانشجويي دانشگاههاي تهران، شهيد بهشتي، امام صادق (ع)، صنعتي شريف، علم و صنعت ايران، اميرکبير و خواجه نصيرالدين طوسي با صدور بيانيهاي مواضع خود را درباره انتخابات آتي رياست جمهوري اعلام کردند.
به گزارش "ايلنا", در اين بيانيه آمده است : سخن از انتخابات رياست جمهوري اين روزها محافل سياسي و البته ذيربط را به تکاپوي معرفي داشتههاي خويش براي تصاحب اين نهاد تاثيرگذار واداشته است و اين در حالي است که محافل صاحب قدرت در پي آنند تا نداشتههاي خود را با تمديد تاريخ مصرف تنها داشتههاي خويش جبران کنند و صد البته گريزي از اين بازگشت براي ايشان وجود ندارد، چرا که ظاهراً از نگاه آنان، دستپروردهاي در قد و قواره اين لباس يافت نميشود و تنها قامت رعناي بزرگان است که لايق اين رداست، لاجرم جوانها را عرصهاي براي ارايه توانمنديهايشان باقي نخواهد ماند. اين ارتجاع که شايد به دليل برخي زيادهخواهيها باشد، بيش از هر چيز اين بيم را در دل دوستان انقلاب پديد ميآورد که مبادا حضور چند باره نسل اول در عرصه سرنوشتسازي چون انتخابات، آن هم در دهه سوم انقلاب به سبب عقيم بودن نظام اسلامي در پرورش نسلي کارآمد، خدمتگزار و قابل اعتماد باشد. حال آنکه رويشهاي جديد در عرصه مديريت کشور در سالهاي اخير، از واقعيتي ديگر حکايت دارد.
اين بيانيه در ادامه ميافزايد : جنبش دانشجوييآرمانخواه و مسلمان، در فضاي کنوني سياسي کشورکه همه جريانات فکري و سياسي در تکاپوي به کرسي نشاندن گزينههاي خويش هستند، رسالت امروز خويش ميداند که نظر اشخاص، احزاب و محافل فعال در اين عرصه را طي چند بيانيه به آنچه دورنما و افق ديد معمار و معيار انقلاب ميداند، معطوف سازد. بيش و پيش از هر چيز، آنچه که در سالهاي گذشته موجبات واقع شدن در حصار معضلات خانمان براندازي چون فقر، فساد و تبعيض را فراهم آورده، جز شخصزدگي، بيبرنامگي و تمسک کورکورانه به برنامههاي تهيه شده بيگانه و غير بومي نبوده است. آن هنگام که ميدان جهاد و مقاومت رنگ و بويي ديگر به خود گرفت و آوردگاه جهاد از جبههها به عرصه بازسازي کشور را در قالب الگوئي بومي و انقلابي داشتند، مسئولان وقت بودند که با صعبالعين قرار دادن الگوهاي تجربه شدهي توسعه غربي، مديران تکنوکرات و عموماً جنگ نديده را به ياري طلبيدند که نتيجهاي جز فراموشي پيشکسوتان جهاد و شهادت در پيچ و خم ترويج ليبرال سرمايهداري نداشت. همين تسليم در برابر انديشه و برنامههاي ليبرال سرمايهدارها بود که به مرور، مصحلتسنجيهاي محافظهکارانه را تبديل به اصلي اجتنابناپذير در پهنه تصميمسازيها کرد و ميوه تلخ آن همانا جدايي خادمان ملت از ملت و به بيان ديگر "مديريت بر مردم و نه با مردم" بود.
ديدگاه برخاسته از تفکر سرمايهداري در سالهاي گذشته بر مديريت اجرايي کشور سايه گسترانده است و همين امر سبب شده تا مسئوليت به مثابه فرصتي براي کسب قدرت و تکاثر ثروت شناخته شود و حال آنکه ايدئولوژي انقلابي ما به مسئوليت همچون گسترهاي وسيع براي خدمت به مستضعفين مينگرد، چرا که قرار است ما شيفته خدمت باشيم و نه تشنه قدرت؛ اما رويشهاي پر طراوت نسل جوان مومن و انقلابي نماينگر حرکت رو به رشد نظام اسلامي و نويد بخش ترويج گفتمان "خدمت محور" و آغازي بر اصلاحات انقلابي است.