تهران- خبرگزاري كار ايران
حسين الله كرم گفت: بي تدبيري رئيس دانشگاه علم و صنعت، موجب آشوب در اين دانشگاه شد.
فعال جريان انصار حزب الله در گفت و گو با خبرنگار" ايلنا" با بيان اين مطلب، گفت: اگر خواستار حفظ حريم دانشگاه هستيم، بايد ارزشهاي موجود در دانشگاه و بيرون آن را حفظ كنيم تا برخوردهاي نقادانه موجب هتك حرمت ارزشها نشود.
وي با بيان اين مطلب كه فشارهاي بيروني موجب بروز چنين وضعيتي در دانشگاه شده است، تصريح كرد: به نظر مي رسد، عده اي در خارج از دانشگاه خواستار ايجاد تشنج و دامن زدن به اختلافات درون دانشگاه هستند و ميخواهند دوباره دانشجوياني را كه به خواسته هاي جريان افراطي دوم خرداد به علت پرداختن به كارهاي تئوريك تن نداده بودند، به عنوان يك عنصر فعال وارد التهابات سياسي خود درآستانه انتخابات كنند.
وي با بيان اين مطلب كه ريشه اين مسئله براي ما مشخص است، خاطرنشان كرد: كساني كه مطرودين امام را دعوت ميكنند و تريبون هاي عمومي را كه هزينه آن توسط ماليات مردم و امكانات عمومي پرداخت شده است، در اختيارايشان قرار ميدهند، گام اول را در راستاي تشنج برداشته اند.
الله كرم با اشاره به اين مطلب كه هرچند نقد قابل قبول است و حفظ حريم دانشگاه به شمار ميآيد و بايد با افرادي كه موجب اخلال در نظم دانشگاه مي شوند، برخورد كرد، تصريح كرد: ضعف در مديريت موجود در دانشگاه علم و صنعت و عدم توجه به خواسته هاي دانشجويان مخالف موجب چنين وضعيتي شده است.
اين استاد دانشگاه در ادامه افزود: وقتي شعار توجه به جوانان، مشاركت دادن ايشان در تصميمات و پاسخگو بودن خودمان را سر ميدهيم ولي در عمل به جوان مخالف خودمان توجهي نميكنيم اين يك عامل مديريتي جنجال برانگيز خواهد شد، در گذشته دانشجويان اعتراضاتي كرده اند كه به آن توجهي نشده است.
الله كرم با بيان اينكه آنچه موجب اين آشوب شد، عدم تدبير رييس دانشگاه بود ،گفت : اين عدم تدبير موجب ورود افراد غير علمي و ورود افراد سياسي به دانشگاه مي شود كه خود باعث ميگردد كه دانشجوي مخالف به حساب نيايد و به خواسته هايشان پاسخي داده نشود.
وي تصريح كرد: ورود افراد نهضت آزادي كه مطرود امام هستند و امام فرموده است كه" اينها مي خواهند اسلام را وارونه جلوه دهند" و اعتقاد من ستون پنجم جنگ ايران با عراق بودند و بدون منطق از آمريكا حمايت مي كنند، مي تواند جوانان را عصباني كرده و حالت نقادانه را تبديل به حركتهاي خشن نمايد.
عضو سابق جريان انصار حزب الله در خصوص برخورد با خاطيان، گفت: ما بايد ببنيم شاكي كيست؟ عده اي اعتقاد دارند كه شاكي بايد بسيج باشد، زيرا به حريمش تجاوز شده، امكاناتش منهدم و مداركش ربوده شده است، اما عده ديگر معتقدند كه شاكي بايد رئيس دانشگاه باشد و ضرب و شتم او را خلاف مي دانند.
وي در پايان خاطر نشان كرد : به هر حال ما منتظريم تا شاكي و متشاكي مشخص شود و قوه قضاييه به آن رسيدگي نمايد.