چهارشنبه 20 آبان 1383

خانواده‌ي عباسقلي‌زاده با وي ملاقات كردند، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس فقه و حقوق - حقوق سياسي
خانواده‌ي محبوبه عباسقلي‌زاده، روزنامه‌نگار و فعال NGOيي كه هفته‌ي گذشته بازداشت شده بود، ظهر سه شنبه توانستند با وي در دادسراي فرودگاه ملاقات كنند.

فريبا عباسقلي‌زاده، خواهر اين روزنامه‌نگار در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اشاره به اين‌كه حال خواهرش خوب بوده است، مدعي شد كه وي در زندان به صورت انفرادي نگهداري مي‌شود و خانواده‌ي وي نيز همچنان از محل نگهداري عباسقلي‌زاده بي‌اطلاعند.

خواهر اين روزنامه‌نگار از جمله اتهامات عباسقلي‌زاده را «اقدام عليه امنيت ملي» به وسيله‌ي همكاري با برخي سايت‌هاي اينترنتي عنوان كرد.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

عباسقلي‌زاده با بيان اين‌كه خواهرش موفق به امضاي اوراق وكالتش شده است، ادامه داد: پيش از اين قاضي پرونده گفته بود كه در صورت امضاي اوراق وكالت، حضور وكيل بلامانع است، بنابراين از اين پس وكيل خواهرم مي‌تواند در جريان پرونده قرار گيرد.

وي هم‌چنين به نقل از صابري، سرپرست دادسراي عمومي و انقلاب فرودگاه گفت كه خواهرش روز گذشته نسبت به قرار بازداشت خود اعتراض كرده و به همين جهت پرونده‌اش براي بررسي به دادگاه انقلاب فرستاده خواهد شد.

دنبالک: http://mag.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/14200

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'خانواده‌ي عباسقلي‌زاده با وي ملاقات كردند، ايسنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016