پنجشنبه 21 آبان 1383

وكيل سعيد مطلبي در گفت‌وگو با «رويداد»: عامل خروج «سينا مطلبي» از كشور، مسؤولان فرودگاه هستند، نه پدرش!

وكيل «سعيد مطلبي» به انتقاد از دستگاه قضايي پرداخت كه به جاي برخورد با رئيس فرودگاه كه به قول خودشان اجازه خروج به «سينا مطلبي» را داده‌اند، پدر اورا محاكمه مي‌كنند.
«محمدعلي دادخواه» روز سه‌شنبه 19 آبان ماه در گفت‌وگو با خبرنگار «رويداد» گفت:«سينا مطلبي با داشتن گذرنامه و از طريق فرودگاه ايران را ترك كرده لذا نبايد سعيد مطلبي را به عنوان فراري دادن متهم شكنجه كنند.» وي با اعلام اينكه «فعلاً موكل من با قرار وثيقه 30 ميليون توماني آزاد است»، از برگزاري دادگاه موكلش در 26 آبان ماه در مجتمع قضايي فرودگاه خبر داد.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

دنبالک: http://mag.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/14244

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'وكيل سعيد مطلبي در گفت‌وگو با «رويداد»: عامل خروج «سينا مطلبي» از كشور، مسؤولان فرودگاه هستند، نه پدرش!' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016