خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس سياسي خارجي - ايران
حدود 500 تن از روشنفكران و نخبگان فرهنگي و سياسي ايران با صدور بيانيهاي درگذشت ياسر عرفات را به تمام ملتهاي آزاديخواه جهان بهويژه ملت سرفراز فلسطين تسليت گفتند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين بيانيه اعلام شده است كه اين نخبگان و روشنفكران امروز (دوشنبه) از ساعت 13 در مقر سفارت فلسطين در تهران گردهم ميآيند تا نسبت به اين رهبر فقيد اداي احترام كرده و مراتب همدرديشان را به ملت قهرمان، سفير و كاركنان سفارت فلسطين ابراز دارند.
در اين بيانيه ميخوانيم: ياسر عرفات اينك كولهبار نيم قرن تجربهي مبارزهي خستگيناپذير را به نسل فلسطين واگذار كرده تا راه باقيمانده را با توكل بر خداي يگانه و عزمي راسخ بپيمايد و آرزوي رهبر فقيد خود را براي برافراشتن پرچم دولت مستقل فلسطيني بر فراز گلدستههاي مساجد و ناقوسهاي كليساهاي قدس تحقق دهد و اين وعدهي الهي است كه بيهيچ ترديدي تحقق خواهد يافت.