چهارشنبه 16 دی 1383

جزییات اختلاس در بانک های تجارت و صادرات از سوی وزارت اقتصاد اعلام شد، مهر

در پی گزارش خبرگزاری"مهر" درباره اختلاس 2500 میلیارد ریالی در بانک های صادرات و تجارت آبادان، وزارت امور اقتصادی و دارایی جزییات کامل این اختلاس را اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری"مهر"، وزارت امور اقتصادی و دارایی درباره اختلاس 2500 میلیارد ریالی در دو شعبه بانک های صادرات و تجارت آبادان توضیح داده است: در شهریورماه سال جاری فردی متخلف با هویت معلوم اقدام به سوء استفاده از منابع بانکی کرد که مراتب از طریق حراست و بازرسی بانک های تجارت و صادرات و با همکاری و مساعدت وزارت اطلاعات کشف و در این ارتباط حقوق کامل هر دو بانک از متخلف اخذ و سپس خاطیان به مراجع ذیصلاح معرفی شدند تا مراحل قانونی برخورد با متخلفان از سوی مراجع مذکور پیگیری شود.
بنابراین گزارش وزارت اموراقتصادی و دارایی، به درخواست دیوان محاسبات استان خوزستان در تاریخ 4 آذرماه سال 1383خلاصه گزارش برای دیوان مذکور نیز ارسال شده است.
این گزارش می افزاید: وجوه مورد تخلف به صورت روزانه و در هر روز به مدت چند ساعت با همکاری معدودی از کارکنان اغفال شده شعب موصوف از بانک خارج و در پایان روز به حساب مربوطه برگشت داده می شد که بدین ترتیب با درایت و اقدامات هماهنگ به موقع، کلیه وجوه بانک ها از متخلف اخذ و در حال حاضر هیچگونه وجهی از منابع بانک در اختیار فرد مذکور قرار ندارد.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

در همين زمينه:

دنبالک: http://mag.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/16505

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'جزییات اختلاس در بانک های تجارت و صادرات از سوی وزارت اقتصاد اعلام شد، مهر' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016