سه شنبه 22 دی 1383

دو نفر از اتباع بيگانه فعال در فرقه ضاله بهائيت از كشور اخراج شدند، فارس

خبرگزاري فارس: دو نفر از اتباع بيگانه كه به عنوان سرشبكه‌هاي فرقه ضاله بهائيت فعاليت مي‌كردند، دستگير و از كشور اخراج شدند.

يك مقام مسئول در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري فارس از شناسايي و دستگيري دو نفر از اتباع كشورهاي خارجي خبر داد و گفت: اين افراد كه با ايجاد شاخه‌هايي در ايران اقدام به گسترش فعاليت فرقه ضاله بهائيت در بين جوانان مي‌كردند، توسط نيروهاي امنيتي دستگير و از كشور اخراج شدند.
وي افزود: اين افراد كه يكي از آنها از اتباع كشورهاي اروپايي و ديگري از اتباع كشورهاي آمريكاي لاتين بود، حدود 5 سال بود كه به عنوان تاجر و توريست به ايران رفت و آمد مداوم داشتند و با پوشش جذب به فعاليتهاي اقتصادي اقدامات گسترده‌اي براي جذب جوانان به اين فرقه انجام مي‌دادند.
اين مقام مسئول مركز اصلي سازمان دهي فعاليت اين افراد را شهر لندن عنوان كرد و اظهار داشت: اين دو با ايجاد شاخه‌هايي دربرخي دانشگاه‌ها اقدام به تبليغ گسترده فرقه بهائيت مي‌كردند.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

در همين زمينه:

دنبالک: http://mag.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/16764

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'دو نفر از اتباع بيگانه فعال در فرقه ضاله بهائيت از كشور اخراج شدند، فارس' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016