یکشنبه 21 فروردین 1384

رسانه‌‏هاي يمن مدعي حمايت ايران از ناآرامي‌‏هاي اين كشور شدند، ايلنا

تهران- خبرگزاري كار ايران

وزير خارجه يمن مدعي شد برخي كشورهاي خارجي از شورشيان استان صعده، پشتيباني مالي مي‌‏كنند.

به گزارش سرويس ديپلماتيك خبرگزاري كار ايران ( ايلنا )، "ابوبكر القربي" ضمن بيان اين ادعا، اعلام كرد: اكنون در حال تحقيق در مورد اين موضوع هستيم و نتايج را در پايان تحقيقات اعلام مي‌‏كنيم.
وي در گفت‌‏وگو با پايگاه خبري "مؤتمر.نت" افزود: با كمال تأسف، يك گروه جديد كه اعتقاد دارند بر راه راست هستند همان شورش سال پيش را از سر گرفته‌‏اند.
القربي با تروريست‌‏خواندن اين افراد گفت: حكومت، تدابيري را براي جلوگيري از آنان و تسليم آنها اتخاذ كرده‌‏است.
شايان ذكر است كه حكومت يمن، دستور تحت تعقيب قرار دادن"سيد بدرالدين الحوثي" از علماي شيعه يمن و رهبر معنوي جنبش شيعي "جوانان مؤمن" را در دستور كار خود قرار داده و از سه روز پيش بمباران مناطق شيعه‌‏نشين شمال يمن را از سر گرفته است.
در پي اين تحركات، آمريكا و انگليس، سفارت‌‏خانه‌‏هاي خود را در يمن تعطيل كرده و از اتباع خود خواستند از سفر به اين كشور خودداري كنند.
سفارت آمريكا در يمن؛ فعال‌‏ترين سفارت‌‏خانه در اين كشور به شمار مي‌‏رود.
از سوي ديگر، روزنامه بحريني "الأيام"، به نقل از پايگاه اينترنتي حزب "رابطه‌‏ابناءاليمن" نوشت: "بدرالدين الحوثي" از يمن خارج شده و به همراه خانواده‌‏اش به منطقه مرزي با عربستان‌‏سعودي رفته است.
اين روزنامه در ادامه با اشاره به مصاحبه اخير الحوثي و توضيحات وي مبني بر دلايل سفر تابستان گذشته‌‏اش به ايران، مي‌‏افزايد: اخبار تأييد نشده حاكي از خروج الحوثي از يمن است.
اين در حالي است كه الحوثي در همين مصاحبه تأكيد كرده بود كه رابطه‌‏اي با ايران ندارد.
در اقدامي ديگر، روزنامه يمني "اخباراليوم" با درج كاريكاتوري توهين‌‏آميز در صفحه نخست خود به شخصيت امام‌‏خميني(س) و آيت‌‏الله سيستاني، مراجع تقليد شيعيان ايران و عراق و الحوثي، عالم يمني توهين كرد.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

اين روزنامه كه ارتباطات وثيقي با حكومت بعثي حاكم بر يمن دارد، در عنوان نخست خود مدعي شده است كه شخصيت‌‏هاي ايراني، عراقي و لبناني و نيز سفارت‌‏خانه‌‏هاي جمهوري اسلامي ايران و عراق در اروپا فعال شده‌‏اند تا از ناآرامي‌‏هاي استان صعده يمن حمايت كنند!
اخباراليوم، با بيان اين ادعا كه رسانه‌‏هاي ايران بشدت تلاش دارند اين مسأله را به عنوان مسأله‌‏اي مذهبي مطرح كنند، مدعي شده است: سفارت‌‏خانه‌‏هاي ايران و عراق در صنعا، گزارش‌‏هاي بسيار خطرناكي را درباره مناطق شيعه‌‏نشين يمن تهيه كرده‌‏اند!
اين روزنامه با اختصاص‌‏دادن سرمقاله خود به اين موضوع نيز تهران را متهم به حمايت از شيعيان يمن كرده است.
نويسنده اين سرمقاله با اشاره به اينكه ايران بيش از هر زمان ديگري تمامي همت خود را بر يمن متمركز كرده، افزوده است: مؤسسه "الشموع" يمن، از روابط لجستيك ممنوعه بين تهران و هوادارنش در يمن پرده برداشته است.
اين روزنامه با بيان اين ادعا كه رسانه‌‏هاي ايراني به علت هم‌‏مذهب بودن با شيعيان يمن، با آنها ابراز همدلي مي‌‏كنند،‌‏ ادعا كرده است: ايران، به‌‏طور واضح، تمايل خود را براي هدف‌‏قرار دادن يمن آشكار كرده و قصد دارد از ماجراي استان صعده در شمال يمن، به عنوان برگ برنده خود در پرونده‌‏سازي هسته‌‏اي واشينگتن بر ضد تهران استفاده كند!
منابع رسمي تا لحظه مخابره اين خبر، واكنشي به اين ادعاهاي واهي نشان نداده‌‏اند.

در همين زمينه:

دنبالک: http://mag.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/20356

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'رسانه‌‏هاي يمن مدعي حمايت ايران از ناآرامي‌‏هاي اين كشور شدند، ايلنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016