چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384

سارا نجفی دانجشوی ایرانی مقیم سوئد بار دیگر برنده جایزه مسابقات نخبگان شد، خبرگزاری سینا

سارا نجفی برنده جایزه "دختر تکنولوژِی اطلاعاتی سال" که به عنوان دانشجو در کشور سوئد زندگی می کند، بار دیگر جایزه علمی دیگری را نصیب خود کرد.

به گزارش سینا و به نقل از خبرگزاری سینا، این دانشجوی ایرانی مقیم سوئد که یکی از اعضای مهم گروه "دانشجویان نخبه سوئد" به شمار می رود، این بار در "مسابقه ابداعات اکسیترا"، برنده جایزه شد.

این مسابقه در سطح ملی کشور سوئد برگزار شده و دانشجویان به ابداعات متفاوت در زمینه علوم مختلف تشویق می کند.

نجفی ابداع در زمینه تحقیقات زمین شناسی را به اتفاق آرای هیات داوران در روز پنج شنبه گذشته نصیب خود کرد.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

پروژه وی نماینگر این است که چگونه می توان از طریق استفاده نرم افزار "دیساید ئی تی" پروسه نتیجه گیری به هنگام تحقیقات زمین شناسی را سرعت بخشید.

در همين زمينه:

دنبالک: http://mag.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/22784

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'سارا نجفی دانجشوی ایرانی مقیم سوئد بار دیگر برنده جایزه مسابقات نخبگان شد، خبرگزاری سینا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016