سه شنبه 8 شهریور 1384

پيام فضلي‌‏نژاد از 25 روز پيش به اتهام "غصب عنوان دولتي" در زندان اوين به سر مي‌‏برد، ايلنا

وكيل مدافع پيام فضلي‌‏نژاد؛ وبلاگ‌‏نويس، از ادامه بازجويي‌‏هاي موكلش بدون حضور وكيل خبر داد.

محمدعلي دادخواه در گفت‌‏وگو با خبرنگار "ايلنا"، با اعلام اين خبر، ادامه داد: روز چهارشنبه در محل زندان اوين با فضلي‌‏نژاد ملاقات كردم و براساس گفته‌‏هاي موكلم،متوجه شدم كه همچنان بازجويي‌‏ها بدون حضور وكيل در محل زندان ادامه دارد.

وي با اشاره به اين كه فضلي‌‏نژاد علي‌‏رغم تبديل قرار بازداشت به قرار وثيقه، همچنان در بازداشت به سر مي‌‏برد، در مورد بازجويي‌‏هاي وي، گفت: باتوجه به اين كه درخواست تبديل قرار موجود در پرونده از سوي رئيس شعبه 1089 دادسراي عمومي و انقلاب فرودگاه مهرآباد پذيرفته شده و قرار بازداشت به قرار وثيقه 100 ميليون ريالي تبديل گرديده، به نظر مي‌‏رسد كه با ارايه وثيقه، شرايط آزادي موكلم فراهم شود، اما متاسفانه از هفته گذشته تاكنون مسوولان شعبه از پذيرفتن وثيقه امتناع مي‌‏كنند.

وي ادامه بازداشت فضلي‌‏نژاد را غيرقانوني دانست و گفت: بر اساس قانون، رئيس شعبه موظف است پس از تبديل قرار با دريافت ميزان وثيقه، شرايط آزادي زنداني را فراهم كند.

پيام فضلي‌‏نژاد؛ وبلاگ نويس، از 25 روز پيش به اتهام "غصب عنوان دولتي" به حكم شعبه 1089 دادسراي ناحيه 9 (فرودگاه مهرآباد) در زندان اوين به سر مي‌‏برد.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

در همين زمينه:

Copyright: gooya.com 2016