* كلياتي از برنامههايم را تنظيم كردهام
* فعلا لزومي در تغيير نيروهاي دادگستري نميبينم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق سياسي
عليرضا آوايي كه قرار است جايگزين حجتالاسلام عليزاده در دادگستري استان تهران شود، اظهار داشت: كلياتي از برنامههاي خود را در دادگستري استان تهران تنظيم كردهام اما هنوز قابل ارائه نيست چون برنامه بايد بر مبناي واقعيتها و شرايط موجود باشد.
عليرضا آوايي، در تشريح اهداف خود در حوزهي دادگستري استان تهران، به خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: با توجه به اينكه برنامه بر اساس شناخت، تنظيم ميشود به همين دليل الان به طور مشخص و جزئي نميتوانم برنامههاي خود را اعلام كنم زيرا يكي، دو روز قبل با من دربارهي دادگستري تهران صحبت و بلافاصله ابلاغ صادر شده است.
وي در بيان برنامههايش و احتمال تغيير سطوح مديريتي دادگستري استان تهران، گفت: در ورود به هر دادگستري بنا را بر اين گذاشتم كه با نيروهاي موجود كار كنم مگر اينكه در حين عمل متوجه شوم نياز به تغيير است.
آوايي خاطر نشان كرد: لزومي در تغيير نيروها نميبينم بلكه در نگرشها و عملكردها بايد تغيير ايجاد شود. هدف اين است كه خدمتي كنيم و قدمي براي مردم برداريم؛ اگر ديدم با همين دوستان اين قدمها را ميتوانيم برداريم، ادامه ميدهيم؛ اگر احيانا به مواردي برخورد كردم كه لازم به تغيير است، تصميم ميگيرم.
وي، مهمترين هدف خود را ارتقاي اعتماد مردم به دستگاه قضايي خواند و گفت: قطعا هر قدر اين اعتماد نسبت به دستگاه قضايي افزايش يابد به نفع كشور، نظام و مردم است چون اگر اين اعتماد وجود داشته باشد، هر رايي كه صادر شود، مردم با آن ديد اعتماد نگاه ميكنند ولي اگر اعتماد مخدوش شود يا لطمه ببيند، متقنترين احكام هم ميتواند مورد خدشه واقع شود و براي مردم محل شبهه باشد.
آوايي در پاسخ به اين سوال كه در راستاي اعتمادسازي مردم به دستگاه قضايي، اگر در زير مجموعه مديريتي شما تخلف حادي رخ دهد، آيا براي جلب اعتماد عمومي آنرا به افكار عمومي اعلام ميكنيد؟ اظهار داشت: در مواردي ممكن است يكي از همكاران براي اولين بار مرتكب يك لغزش بسيار جزيي شود كه از هر انسان خوبي هم متصور است؛ نه شرع و نه عقل اعلام آن را به ما اجازه نميدهد چون نابود كردن حيثيت يك خانواده است و اين باعث ميشود روابط انسانها به هم بريزد اما اگر كسي كه در يك دستگاهي كه مردم به آن پناه ميبرند واقعا فاسد شده مسلما اعلام كردن اين مساله علاوه بر اينكه اشكالي ندارد شايد وظيفه هم باشد.