یکشنبه 2 بهمن 1384

مهدي چمران: با آمدن احمدي‌‏نژاد موج جديدي جهان اسلام و ايران را فرا گرفته است، ايلنا

جوانان در موج جديد بزرگان را پشت سر مي‌‏گذارند
همه موظفيم كه از حركات اختلاف‌‏انگيز بپرهيزيم


تهران- خبرگزاري كار ايران

سخنگوي ائتلاف آبادگران ايران اسلامي، گفت: حركت جديدي كه پس از انتخاب دكتر احمدي‏نژاد به عنوان رئيس جمهوري اسلامي ايران آغاز شده، موج نيرومند جديدي ايجاد كرده است كه ممكن است سياستمداران، نخبگان و بزرگان را پشت سر بگذارد.

به گزارش "ايلنا"، مهدي چمران؛ مشاور رئيس جمهوري و رئيس شوراي اسلامي شهر تهران كه در نخستين نشست اعلام موجوديت جمعيت آبادگران جوان سخن مي‌‏گفت، با بيان اين مطلب، افزود: با موج جديدي كه كشورهاي مسلمان منطقه را نيز در برگرفته، جوانان با تفكرات انقلابي، بسياري از بزرگان را پشت سرنهاده‏اند و شرايط به گونه‏اي است كه حتي اگر رئيس‌‏جمهوري نيز توقف كند، مردم و جوانان توقف نخواهند كرد.
وي با تشبيه شرايط سياسي و اجتماعي فعلي كشور با روزهاي نخستين انقلاب، تصريح كرد: در آن ايام نيز هنگامي كه امام خميني(ره) سخنراني مي فرمودند، نخبگان نمي توانستند امواج حركت جديد را به خوبي درك كنند و نگراني در چهره‏هاي آنان مشهود بود، در حالي كه مردم و بويژه جوانان با الهام از سخنان امام(ره) تحولات را به سرعت رقم مي زدند.
چمران با اشاره به سخنراني احمدي‏نژاد در كنفرانس سران كشورهاي اسلامي در خصوص رژيم صهيونيستي، گفت: سخنان رئيس‌‏جمهوري موج احساس زنده بودن را در كشورهاي اسلامي و حتي آفريقايي ايجاد كرد در حالي كه متأسفانه در داخل كشورمان عده‏اي از سياستمداران به هراس افتادند.
مشاور رئيس‌‏جمهوري همچنين افزود: در سفر اخير كه همراه رئيس جمهور به سوريه سفر كرده بوديم، جلسات متعددي با حضور شخصيت‏هاي مبارز و نخبگان برگزار شد كه به خوبي آثار موج جديد در گفتار و رفتار آنان محسوس بود. از جمله خاله مشعل با چنان ذوق و نشاط انقلابي سخن مي گفت كه از خداوند متعال به خاطر اين همه احساس عزت و توانمندي در ملتي كه تحت فشار و قلدري و زورگويي رژيم صهيونيستي است، سپاس گفتم و آرزو كردم اي كاش رهبران پيشين فلسطين نيز چنين بودند.
چمران به نشست با نخبگان فكري و اساتيد دانشگاه‌‏هاي سوريه اشاره و اظهار كرد: هنگام ورود به جلسه با توجه به ظاهر حضار بويژه خانم‌‏ها، مختصري نگران شدم اما هنگامي كه يكي از خانم‌‏ها كه چندان هم محجبه نبود، شروع به اظهار نظر كرد، سخناني گفت كه ما اينجا از يك جوان انقلابي انتظار داريم، آن خانم از اتحاد اسلامي و نضبح گرفتن شور و هيجان اسلامي سخن گفت.
مشاور رئيس‌‏جمهوري نشاط بوجود آمده را ناشي از تحولات اخير كشورمان دانست و گفت: ما بايد از تجربه گذشته بويژه از دست رفتن فرصت طلايي در ماجراي مشروطيت و نهضت ملي شدن صنعت نفت و فجايعي همچون كودتاي 28 مرداد درس بگيريم كه مهمترين عامل از دست رفتن آن فرصتها تفرقه بود و ما بايد اكنون با قدر دانستن شرايط جديد، در درجه نخست متحد شويم.
چمران، آموزه‏هاي مكتب الهي اسلام و قرآن را حبل المتين جهان اسلام عنوان كرد و گفت: همه ما موظفيم با تمسك به اين حبل المتين متحد شويم و از تفرقه و اختلاف بپرهيزيم.
رئيس شوراي اسلامي شهر تهران افزود: با انتخاب دكتر احمدي‏نژاد، در داخل كشور نيز روح تازه اميد دميده شده و مردم منتظرند در جهت تحقق شعارها و آرمان‌‏هاي اعلام شده بويژه عدالت اجتماعي، گام‌‏هاي بلندي برداشته شود و همه گروه‌‏ها بويژه فعالان دايره بزرگ اصولگرايي بايد اين اميد ايجاد شده را قدر بدانند و آن را به نوميدي بدل نكنند.
چمران همچنين گفت: به طور طبيعي هنگامي كه حركتي انجام مي‏شود اشتباهاتي نيز رخ مي‏دهد و نقدهاي از درون سازنده است اما آنچه نگران كننده است، حركت‌‏هايي است كه به تفرقه و تفرق بينجامد.

بنابر اين گزارش؛ حسن بيادي، نايب رئيس شوراي اسلامي شهر تهران نيز در اين نشست با اشاره به تحولات سال‌‏هاي اخير به تشريح خاستگاه تشكيل آبادگران جوان ايران اسلامي پرداخت و گفت: آنچه در انتخابات نهم رياست جمهوري رخ داد ادامه حركتي بود كه از انتخابات دوم شوراهاي اسلامي شهر و روستا آغاز شده و با انتخابات مجلس هفتم شوراي اسلامي ادامه يافته بود.
وي افزود: بررسي تحولات پس از انتخابات رياست جمهوري نشان مي‏دهد حمايت از اقدامات درست دولت آقاي دكتر احمدي‏نژاد يك ضرورت است كه اين حمايت لزوماً به معناي تاييد تمامي اقدامات و ناديده انگاشتن ضعف و نقص‏ها نيست اما متأسفانه مشاهده مي‏كنيم هجمه همه جانبه به ايشان و دولت بلافاصله پس از آغاز به كار ايشان آغاز شد، در حالي كه در هيچ يك از دولت‌‏هاي پيشين چنين چيزي سابقه نداشته كه در همان ماه اول، سيل انتقادها و تخريب‏ها و افزايش مطالبات سرازير شود.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

بيادي با اشاره به سخنان احمدي‏نژاد در كنفرانس سران كشورهاي اسلامي، گفت: پس از آن سخنان و سكوتي كه بر محافل سياسي داخلي حاكم شده بود و حتي برخي در مخالفت مطالبي ابراز مي‏كردند، جمعي از همين جوانان فعال در ستادهاي انتخاباتي تهران بزرگ احساس ضرورت كردند و با انتشار بيانه‏اي با عنوان«سونامي احمدي‏نژاد، اين بار از آن سوي مرزها مي‏آيد» ضمن اعلام موضوع از تمامي جريانات سياسي، احزاب، تشكل‌‏ها، نهادها و شخصيت‌‏ها انتقاد كردند كه چرا در چنين شرايطي سكوت كرده‏اند و از رئيس جمهور حمايت نمي‏كنند و در همانجا نيز به موج جديدي كه آن سوي مرزها در حال شكل گيري بود، اشاره شد.
وي افزود: پس از آن حركت همان جوانان به اين نتيجه رسيدند كه اين بار با سازماندهي جرياني جديد و فراخوان جوانان متخصص و انقلابي حول محور ولايت، با تفكر بسيجي به حمايت از دولت و نظام برخيزند كه البته در اين حركت جديد با تعريف وسيع دايره اصولگرايي كه محدود به حاميان كانديداهاي اصولگرايان در انتخابات نيست، تمامي دلسوزان نظام مقدس جمهوري اسلامي فعاليت خواهند كرد.
بيادي امر به معرف و نهي از منكر به معني عميق و وسيع كلمه را سرلوحه فعاليت آبادگران جوان ايران اسلامي دانست و گفت: هدف همه ما ارتقاء و پيشرفت نظام است و به اعتقاد ما هر كس كه انتقاد سازنده مي‏كند، بايد دست و پايش را بوسيد اما آن كه شيطنت مي‏كند، حكم ديگري دارد.
بر اساس اين گزارش؛ در ابتداي اين نشست، رحيم خاكي؛ عضو شوراي مركزي جمعيت آبادگران جوان ايران اسلامي با ارائه گزارشي از فعاليت‏هاي انجام شده، گفت: مراحل ثبت جمعيت آبادگران جوان ايران اسلامي در وزارت كشور در حال انجام است و به زودي فراخوان عمومي نيز براي عضوگيري اعلام خواهد شد.

Copyright: gooya.com 2016