شنبه 15 بهمن 1384

آمریکا از انتشار کاریکاتور های توهین آمیز به پیامبر اسلام در روزنامه های اروپایی انتقاد کرد، مهر

آمریکا امروز از انتشار کاریکاتور های توهین آمیز به پیامبر اسلام در روزنامه های اروپایی انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جاستین هیگینز سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا درباره انتشار کاریکاتورهای توهین آمیزاز پیامبر گرامی اسلام (ص) خاطرنشان کرد " این کاریکاتورها در واقع تعرض به اعتقادات مسلمانان است ".

وی همچنین افزود که "همه ما کاملا آزادی مطبوعات و بیان را به رسمیت می شناسیم و احترام می گذاریم اما این امر باید با مسئولیت های مطبوعاتی منطبق باشد" .

هیگینز همچنین خاطرنشان کرد :" تحریک انزجارهای قومی و مذهبی به این روش غیرقابل قبول است . ما خواهان شکیبایی و احترام به همه جوامع و اعمال و اعتقادات مذهبی شان هستیم".

روزنامه های کشورهای دانمارک ، نروژ ، فرانسه و سوئیس اقدام به انتشار کاریکاتورهای توهین آمیز از پیامبر اسلام کردندکه با واکنش تند مسلمانان سرتاسر جهان مواجه شد . امروزدر بسیاری از کشورهای اسلامی پس از اقامه نماز جمعه دراعتراض به توهین به مقدسات اسلامی راهپیماییهای گسترده ای برگزار شد.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

در همين زمينه:

Copyright: gooya.com 2016