شنبه 15 بهمن 1384

جنگ لفظي شديد وزير دفاع ايران با رامسفلد در مونيخ، بازتاب

وزير دفاع آمريکا در اظهاراتي ضد ايراني در مونيخ در حالي مدعي دنباله‌روي ايران از آنچه وي شيوه تروريسم دولتي ناميد، شد که فراموش کرده است رژيم صهيونيستي با در پيش گرفتن اين شيوه همچنان در سايه حمايت مدعيان دمکراسي و آزادي به نقض حقوق مشروع و مسلم ملت فلسطين و سرکوب آنها ادامه مي‌دهد.

به گزارش مهر به نقل از «آسوشيتدپرس»، رامسفلد مدعي شد که «دولت ايران يکي از دولت‌هاي مهم حامي تروريسم است».

وي نيز همانند بوش که نشان داده است از واژه‌هاي دمکراسي، آزادي و حقوق بشر براي پيشبرد اهداف سلطه جويانه و مقاصد خاص کاخ سفيد استفاده ابزاري مي کند، در حالي که واشنگتن پرونده‌هاي قطور از دشمني و خصومت عليه ملت ايران را در کارنامه خود دارد، با اتخاذ ژستي دلسوزانه درامور مربوط به ايران مدعي شد: «مردم ايران مي خواهند در آينده در سايه صلح و يک جامعه دموکراتيک زندگي کنند».

وزير دفاع آمريکا که در کنفرانس امنيتي در مونيخ آلمان صحبت مي‌کرد، با اطلاع از پيامدهاي هرگونه اقدامات خصمانه عليه ايران، خواستار يافتن راه‌حلي ديپلماتيک براي موضوع هسته‌اي ايران شد.

اين کنفرانس از شب گذشته و با حضور کارشناسان و مقامات دفاعي و امنيتي به طور غير رسمي آغاز گرديد و قرار است امروز «آنجلا مرکل» صدر اعظم آلمان سخنراني افتتاحيه اين کنفرانس را انجام دهد و کنفرانس از امروز رسماً آغاز خواهد شد.

در اين کنفرانس دفاعي ـ امنيتي که 42 دور است تاکنون برگزار شده است بيش از 300 کارشناس و مقامالت دفاعي در آن شرکت دارند و موضوع هسته‌اي ايران، تروريسم از محورهاي آن مي‌باشد.

ادعاي بوش و ديگر مقامات دولت وي در حمايت از دمکراسي و آزادي درحالي است که غرب و در راس آن آمريکا در انتخابات اخير فلسطين نشان دادند که آنجايي که دمکراسي و انتخابات مطابق ميل و خواسته‌هاي آنها نباشد، آن را نمي پذيرند، و از نظر آنها راي و اراده اکثريت ملت‌ها هيچ ارزشي ندارد، بلکه چيزي براي آنها ارزشمند است که با سياستها و خواسته‌هاي آنها همسو باشد.

نجار: آمريكا به فكر رسوايي‌هاي خود باشد

وزير دفاع کشورمان اظهارات رامسفلد وزير دفاع آمريکا در کنفرانس سالانه امنيتي مونيخ که ايران را حامي اصلي تروريسم معرفي کرد، را وقيحانه و نوعي فرافکني مضحک از سوي سرمداران کاخ سفيد توصيف کرد

به گزارش اداره کل تبليغات دفاعي وزارت دفاع، سردار سرتيپ مصطفي محمد نجار گفت: رامسفلد به جاي متهم کردن ديگران، بهتر است پاسخگوي رسوايي‌هاي خود در جريان حمله به افغانستان و عراق باشد. مردم جهان هيچ گاه شکنجه زندانيان ابوغريب را فراموش نمي‌کنند.

وي افزود: ملت مظلوم و آزاده ايران اسلامي، بزرگترين قربانيان سياست‌هاي شيطاني سردمداران کاخ سفيد در پنجاه سال گذشته هستند. کودتاي 28 مرداد، حمايت از رژيم استبدادي شاه براي سرکوب مردم ايران، حمايت از صادام در حمله به ايران و بمباران شيميايي شهرهاي ايران به ويژه مناطق کردنشين، تنها فهرست کوچکي از جنايات بي شمار آمريکا در قبال ملت ايران است.

سردار نجار تصريح کرد: امروز مظهر افراط گرايي که رامسفلد از آن دم مي زند، جرياناتي هستند که در دامان آمريکا شکل گرفته و پرورش يافته اند و حوادث مشکوک تروريستي را در راستاي منافع آمريکا در اقصي نقاط جهان رقم مي زنند.

وزير دفاع گفت: پيام من نيز به عنوان وزير دفاع جمهوري اسلامي ايران به بيست و چهارمين کنفرانس سالانه امنيتي مونيخ آن است که دنياي امروز در آتش سياست‌هاي شيطاني، تبعيض آميز، مبتني بر زور، ترور و تجاوز آمريکا مي سوزد و راه رهايي از آن، پذيرفتن حقوق مسلم و قانوني دولت‌ها و ملت‌ها بدون هيچ گونه تبعيض و يکجانبه گرايي است.

وي در پايان اظهار داشت: امنيت و صلح پايدار در جهان خواست حقيقي دولت و ملت ايران است و گواه آن ايستادگي و جانفشاني مردم ايران در مقابل تجاوز صدام و حاميانش در جريان جنگ تحميلي و دفاع از صلح است.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

دنبالک:

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'جنگ لفظي شديد وزير دفاع ايران با رامسفلد در مونيخ، بازتاب' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016