چهارشنبه 7 تیر 1385

علت ناآرامی های آذربايجان از نگاه سايت بازتاب

نا‌‌گفته‌‌اي از ناآرامي‌هاي تبريز

اطلاعات خبرنگار «بازتاب»، حاكي از آن است كه در هفته منتهي به ناآرامي‌هاي تبريز، دبيركل يكي از احزاب تندرو اصلاح‌طلب، در آذربايجان حضور داشته است.

بنا بر اين گزارش، فرد ياد‌شده در برخي شهرهاي آذربايجان شرقي و غربي، به ويژه تبريز و نقده، جلساتي با سياسيون اين شهرها داشته و در سخناني، به نارضايتي مردم مناطق ترك‌نشين از دولت دامن زده است.

گفته مي‌شود، وي در شهر محروم نقده اظهار كرده كه به رغم مشكلات اقتصادي، دولت جديد كاري براي شما نمي‌كند.

وي همچنين در برخي محافل ديگر، پرسيده كه چرا گامي براي آموزش زبان تركي به دانش‌آموزان برداشته نشده است؟ اين فرد همچنين با اشاره به پيام نوروزي محمود احمدي‌نژاد، تأكيد كرده كه وي با خودداري از ذكر نام ترك‌هاو آذري‌ها به آنان بي‌مهري كرده است.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


ناآرامي‌هاي برخي مناطق آذري‌زبان ايران، حدود ده روز پس از درج كاريكاتور و مطلبي در «ايران جمعه»، روي داد و به آسيب ديدن بسياري از مراكز دولتي و بانك‌ها و مجروح شدن ده‌ها نفر از هموطنان منجر شد.

دنبالک:

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'علت ناآرامی های آذربايجان از نگاه سايت بازتاب' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016