پنجشنبه 25 دی 1382   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

3000 واحد اسكان موقت در شهرستان بم احداث مي‌شود، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس سياسي خارجي - ايران
سازمان بين المللي مهاجرت به منظور كمك به اسكان آسيب‌ديدگان زمين‌لرزه شهرستان بم، 3000 واحد مسكوني موقت در مناطق زلزله‌زده احداث مي‌كند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، توافقات اوليه جهت احداث اين واحدها در نشست عصر امروز (پنجشنبه) مديركل سازمان بين‌المللي مهاجرت (IOM) با مدير كل امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت كشور و مديركل امور بين‌الملل جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي حاصل شده و قرار است عمليات احداث اين واحدها پس از انجام هماهنگي‌هاي نهايي،حداكثر طي يك ماه آينده آغاز شود.
برانسون مك‌كينلي، مديركل سازمان بين‌المللي مهاجرت كه پيش از اين جلسه بازديدي از مناطق زلزله‌زده‌ي بم داشت با ابراز تاسف از عمق اين فاجعه، اقدامات صورت‌گرفته از سوي نهادهاي دولتي و هلال‌احمر جمهوري اسلامي ايران را بسيار مناسب توصيف كرد و گفت : در جريان بازديد ازمناطق زلزله‌زده و در ملاقات‌هايي كه با مسوولان وزارتخانه‌هاي كشور و امور خارجه داشتيم كاملا قانع شديم كه چادرهاي برپا شده بايد با واحدهاي موقتي كه در برابر گرما عايق باشند، جايگزين شوند و در اين ارتباط طرحي را براساس تجربه‌ي زلزله‌ي سه سال پيش در گجرات هند آماده كرده‌ايم .
وي خاطرنشان كرد : اين پروژه شامل احداث واحدهاي مسكوني موقت با استفاده از الياف حصيري و چوبي است.
مك‌كينلي مزيت اين سازه‌ها را هزينه‌ي كم ساخت آنها (200 تا 300 دلار)، ساختار ساده و سهولت احداث آنها و هماهنگي كامل اين واحدها با شرايط آب و هوايي بم عنوان كرد.
مديركل سازمان بين‌المللي مهاجرت تصريح كرد: اين سازمان آمادگي دارد در مرحله اول 3000 واحد از اين سازه‌هاي اسكان موقت را در مناطقي كه دولت ايران اعلام كند، احداث نمايد.
احمد حسيني، مشاور وزير و مديركل امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت كشور نيز در اين جلسه با قدرداني از كمك‌هاي سازمان بين‌المللي مهاجرت (IOM) موافقت وزارت كشور با اين طرح را اعلام كرد و افزود : اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي در احداث اردوگاه‌هاي آوارگان عراقي طي جنگ اول خليج‌فارس تجربه احداث واحدهايي مشابه طرح پيشنهادي IOM را دارد و آمادگي خود را براي همكاري با آن سازمان در ساخت 450 واحد از اين سازه‌ها در اردوگاه اسكان موقت اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت كشور اعلام مي‌كند؛ مابقي اين واحدها را نيز مي‌توان در اردوگاه‌هاي هلال‌احمر راه‌اندازي كرد.
مصطفي محقق، مديركل امور بين‌الملل جمعيت هلال‌احمر نيز در اين جلسه با تشكر از همكاري IOM در كمك به اسكان موقت زلزله‌زدگان شهرستان بم اظهار داشت: پروژه پيشنهادي، در چارچوب تبديل اسكان اضطراري به اسكان موقت بسيار مناسب است و هلال‌احمر آمادگي دارد با هماهنگي اداره اتباع و مهاجرين خارجي وزارت كشور عمليات ساخت آنها را آغاز كند.
وي در عين حال تاكيد كرد: با توجه به تفاوت شرايط منطقه زلزله‌زده بم با گجرات هند، اين سازه‌ها بايد از لحاظ مواد و مدل انعطاف‌پذير باشند.
در پايان اين جلسه مقررشد، هماهنگي‌هايي از طريق دفتر نمايندگي سازمان بين‌المللي مهاجرت در تهران صورت گرفته و عمليات احداث اين واحدها طي يك ماه آينده در مناطق زلزله‌زده آغاز شود.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 
























Copyright: gooya.com 2016