شهردار تهران: قيمت بليت اتوبوس و مترو سال آينده افزايش نمييابد، ايسنا
خبرگزاري دانشجويان ايران - سمنان
سرويس اجتماعي - شهري
شهردار تهران گفت: بهاي بليت اتوبوس و مترو سال آينده افزايش نمييابد.
به گزارش خبرنگار «شهري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) احمدينژاد در جريان بازديد از منطقه 15 شهرداري با اشاره به آغاز عمليات اجرايي منوريل تهران افزود: قراردادهاي لازم با سرمايهگذار خصوصي منعقد شده و مسير اين پروژه نيز در حال نهايي شدن است.
وي عمليات كنلگزني را مراسمي تشريفاتي خواند و اظهار داشت: هيچ مانعي براي اجراي طرح قطار هوايي وجود ندارد و شايد تنها جابجايي در مسير انتهايي اين پروژه ايجاد شود.
به گزارش ايسنا احمدينژاد با اشاره به اين كه شهرداري به اظهارات غيركارشناسانه در ارتباط با قطار هوايي توجه نميكند، بيان كرد: مشي مديريت شهري بر اين است كه پروژههاي عمراني را تحت تاثير اظهارات غيركارشناسي قرار ندهد.
وي تصريح كرد: شهرداري براي اجراي طرح منوريل هيچ حسابي بر روي كمكهاي دولت باز نكرده است، هر چند كه توسعه حمل و نقل عمومي وظيفه دولت بوده و پيامدهاي حاصل از صرفهجويي در سوخت به نفع خزانه دولت است.
احمدينژاد گفت: كساني كه با الفباي مديريت آشنا هستند، ميدانند كه ميتوان با صرفهجويي در مصرف سوخت طرحهاي شهري را اجرا كرد.
وي با اشاره به مصرف روزانه 12 ميليون ليتر بنزين در تهران افزود: رشد توليد خودرو، ميزان مصرف بنزين را افزايش ميدهد و اين بيانصافي و كمتوجهي است كه سرمايههاي جامعه را اين گونه بسوزانيم.
شهردار تهران بيان كرد: مديريت سوخت صرفا با تغيير قيمت آن امكانپذير نبوده و اشتباه محض است اگر تصور كنيم با افزايش قيمت سوخت ميتوان ميزان مصرف را كاهش داد.
وي با اشاره به ورود يكهزار و 30 دستگاه اتوبوس و انعقاد قرارداد ورود 2 هزار اتوبوس ديگر به تهران تصريح كرد: با ورود هر اتوبوس به ناوگان حمل و نقل شهري روزانه 600 ليتر سوخت صرفهجويي ميشود، لذا خريد اتوبوس حتي از خزانه دولت نيز مقرون به صرفه است.
احمدينژاد در ادامه، اجراي طرح آزادسازي املاك واقع در طرحهاي شهري را خاطرنشان شد و گفت: با تشكيل كميتهاي در شهرداري با حضور معاون امور مناطق و مديركل امور حقوقي و امور املاك، 100 هزار پلاك واقع در طرحهاي شهري پس از 35 سال با اولويت شبكه معابر، فضاي سبز و تفريحي و خدمات شهري آزاد ميشوند.
وي با اشاره به نامتعادل بودن توزيع سرانههاي خدماتي در تهران بيان كرد: اين امر به دليل عدم آزادسازي املاك واقع در طرحهاي جامع شهري كه سرانه را مشخص كرده بودند، ايجاد شده، لذا با اين طرح شهرداري علاوه بر تامين سرانهها، احياي بافتهاي فرسوده، نما و منظر شهري را نيز اصلاح ميكند.
شهردار تهران اجراي اين طرح را باعث تحول و انقلاب شهري دانست و تصريح كرد: در اين راستا سازمانهايي كه مديريت زمين و مسكن بر عهده آنهاست، بايد زمينهاي باقيمانده در تهران را در اختيار مديريت شهري قرار دهند، چراكه واگذاري زمين به مردم براي انجام ساخت و ساز جديد در حاليكه سقف جمعيتي تهران تعريف شده، ضرورتي ندارد.
وي با اشاره به اينكه نبايد با نگاههاي بخشي، خدمترساني به مردم را با وقفه روبهرو كرد، افزود: براي كند نشدن روند طرحهاي عمراني به مالكاني كه تا پايان ارديبهشت ماه براي آزادسازي املاكشان اقدام كنند، تسهيلاتي ارائه ميشود.
احمدينژاد، در ادامه منطقه 15 را از بزرگترين مناطق شهرداري با جمعيتي معادل 800 هزار نفر خواند و گفت: املاك واقع در ادامه پروژه بزرگراه امام علي (ع) كه از اين منطقه نيز عبور ميكند تا پايان سال 83 خريداري ميشود.
وي نبود طرح تفصيلي، فقدان آب آشاميدني و راه ارتباطي با تهران را از جمله مشكلات شهركهاي اطراف منطقه 15 خواند و اظهار داشت: كميتهاي در شهرداري منطقه 15 مسؤول بررسي تفكيك زمينها در محدوده خدماتي منطقه كه اجازه ساخت و ساز به آنها داده نميشود، شده است.