چهارشنبه 9 اردیبهشت 1383   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

معاون امور شوراهاي وزارت كشور : هنوز مقاومت‌‏هايي در دستگاه‌‏هاي اجرايي براي واگذاري اختيارات به شوراها وجود دارد، ايلنا

معاون امور شوراهاي وزارت كشور، گفت: هنوز مقاومت‌‏هايي در دستگاه‌‏هاي اجرايي براي واگذاري اختيارات به شوراها وجود دارد.
به گزارش خبرنگار سرويس اجتماعي ايلنا، اشرف بروجردي، معاون اجتماعي امور شوراهاي وزارت كشور در همايش روز ملي شوراها گفت: البته اين مقاومت به دليل اينكه در قانون به واگذاري اختيارات به شوراها تأكيد شده و مديران ارشد نيز بر اين امر صحه گذاشته‌‏اند، بي مورد است و بايد رفع شود.
وي تصريح كرد: بحث وجود شوراها در مناطق آزاد به يك معضل تبديل شده است، چرا كه براساس قانون اين مناطق، فقط در حوزه امنيتي از كشور تابعيت مي‌‏كنند و سازمان عمران مناطق آزاد براي اين مناطق تصميم‌‏گيري مي‌‏كند.
معاون اجتماعي وزارت كشور يادآور شد: اين درحالي است كه مطابق قانون، تمامي محل‌‏هاي مسكوني كه جمعيت خاص هستند بايد داراي شورا باشند.
به اعتقاد بروجردي، شوراها در مناطق آزاد داراي اختياراتي نيستند و به ويژه در منطقه كيش نبود شوراها سبب ايجاد اشكال شده است.
وي از شوراي مناطق آزاد خواست تا نماينده خود را به سازمان عمران منطقه معرفي كنند تا اين نماينده حكم خود را از رييس‌‏جمهور گرفته و نسبت به حل مشكلات مردم منطقه اقدام كنند.
معاون وزير كشور خاطر نشان كرد: سعي مي‌‏كنيم تا امسال نيز در بحث انتقال شوراهاي نمونه مشاركت داشته باشيم و اين موضوع را در قالب جشنواره شهيد رجايي و يا ساير جشنواره‌‏ها پيگيري خواهيم كرد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 
























Copyright: gooya.com 2016