جمعه 29 آبان 1383   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

ماهانه 35 بي‌خانمان در خيابانهاي تهران مي‌ميرند، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس حوادث

رييس تالار تشريح سازمان پزشكي قانوني كشور با اعلام اين كه بيش از نيمي از 70 جسد مجهول‌الهويه تشريح شده ماهانه تهران را بي‌خانمانها تشكيل مي‌دهند، گفت: در بيشتر مواقع، كسي براي دفن و شناسايي اين افراد مراجعه نمي‌كند.

دكتر جابر قره‌داغي در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران افزود: ‌اكثر اجساد بي‌خانمان آسيب‌ديده، لباس‌هاي مندرس و كثيف به تن دارند، از نظر جسمي بسيار نحيف و دچار لاغري مفرط ناشي از سوءتغذيه شديد هستند و در وضعيت بهداشت عمومي بسيار اسفناكي به سر برده‌اند؛ بطوري كه هنگام تشريح بيش از تعفن جسد، تعفن ناشي از عفونت بدن آنها آزار دهنده است.

وي سن متوسط اجساد بي‌خانمان مجهول‌الهويه را «50 سال»، اكثر آنها را «مردان» و كمتر از يك درصد آنها را اجساد «زنان» دانست و گفت: تا كنون جسد كودك خياباني در ميان اجساد مجهول‌الهويه رؤيت نشده است.

رييس تالار تشريح سازمان پزشكي قانوني كشور با تقسيم‌بندي اجساد بي‌خانمان به دو دسته «معتادان» و «مبتلايان به بيماريهاي شديد و پيشرفته رواني» از جمله اسكيزوفرني‌ها گفت: اين افراد به خاطر دوري از خانواده و سپري كردن زندگي در كوچه و خيابان و عدم شرايط مناسب براي حيات سالم فوت كرده‌اند.

وي در اين باره افزود: افراد بي‌خانمان فاقد درآمد بوده، به دليل نداشتن مكان خاصي براي زندگي، در شرايط بسيار نامساعد و وضعيت بد آب و هوايي زندگي مي‌كنند، از تغذيه‌ ناكافي رنج مي‌برند، بطوري كه سوء تغذيه شديد منجر به تحليل قواي جسماني‌شان شده و وضعيت ارگانيك بدني آنها به سطح بسيار پاييني رسيده تا آن جا كه با يك زخم جسمي يا بيماري عفوني، سريعا فوت مي‌كنند.

دكتر قره‌داغي، همچنين اكثر اجساد مجهول‌الهويه و بي‌خانمان‌هاي انتقالي به سازمان پزشكي قانوني را مربوط به تهران و حوزه استحفاظي كلانتري‌هاي 108، 112 تا 116 تهران دانست و اعلام كرد: در ميان مراكز درماني نيز بيمارستان لقمان‌الدوله و بيمارستان امام‌خميني (ره) بيشترين فوتي‌هاي مجهول‌الهويه را به پزشكي قانوني تهران اعلام و ارجاع كرده‌اند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 




رييس تالار تشريح پزشكي قانوني كشور با اسفناك توصيف كردن زندگي افراد مجهول‌الهويه بي‌خانمان به ايسنا گفت: ‌راه كاهش مرگ و مير اين دسته از آسيب‌ديدگان، ايجاد مراكز خوابگاهي و مجتمع براي اين افراد است تا در شب‌هاي سرد زمستان جايي براي گرم‌كردن خود و خوابيدن داشته باشند.

وي گفت: دادن غذاهاي كم‌حجم مانند سوپ به اين افراد مانع تحليل سريع جسماني و باعث افزايش مقاومت آنها در برابر سرما مي‌شود.

رييس تالار تشريح سازمان پزشكي قانوني كشور حدود 30 درصد اجساد مجهول‌الهويه را داراي مشخصات دانست و افزود: دليل مرگ ‌درصد قابل توجهي از اجساد بي‌خانمان كه سن 15 درصد آنها زير 30 سال است، عفونت ناشي از تزريق مواد مخدر فوت بوده است.





















Copyright: gooya.com 2016