جمعه 6 خرداد 1384   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

سالانه 40 هزار ميليارد تومان مواد مخدر در ايران مصرف مي‌شود، ايسنا

* هر سال 5 ميليون هكتار زمين به مرگ انسانها در جهان اختصاص مي‌يابد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تبريز
سرويس: آسيب‌هاي اجتماعي

فرماندار تبريز گفت: سالانه 40 هزار ميليارد تومان مواد مخدر در ايران مصرف مي‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعي ايسنا مهندس عبادي كه در اولين همايش جمعيت مبارزه با اعتياد تبريز سخن مي‌گفت، افزود: حدود 10 ميليون ايراني با معضل مواد مخدر درگيرند و اين بحراني بسيار جدي است كه توجه مسؤولان و دستگاهها را مي‌طلبد.

وي گفت: بر اساس آمار موجود هر سال 5 ميليون هكتار زمين در جهان براي مرگ انسانها و كاشت ماده ويرانگر مخدر اختصاص مي‌يابد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 




به گفته عبادي، درآمد 500 ميليارد دلاري تجارت مواد مخدر تنها قابل مقايسه با درآمد نفت و اسلحه در دنياست به همين جهت سازمانهاي مافيايي با دقت فراوان، سرمايه‌گذاريهاي بسيار كلاني و سياست‌گذاريهاي دقيقي در اين زمينه انجام مي‌دهند.

فرماندار تبريز، فقر و تحولات ارتباطي، فاصله طبقاتي، بي‌عدالتي، پراكندگي جمعيت و نوع نگاه به جامعه را عوامل موثر در زمينه گسترش اعتياد دانست و افزود: نجات يك معتاد نه نجات يك فرد بلكه نجات يك جامعه است.





















Copyright: gooya.com 2016