دوشنبه 9 آبان 1384   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

سواركردن دو نفر بر روي صندلي جلو تمامي خودروها از پانزده آبان ۴۰ هزار ريال جريمه دارد، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - شهري

رييس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ گفت: نرخ جديد كرايه‌ تاكسي‌ها بزودي اعلام مي‌شود.

سردار ساجدي‌نيا در گفت‌وگو با خبرنگار «شهري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: بر اساس هماهنگي‌هاي انجام شده و به موجب مصوبه هيات وزيران كليه رانندگان خودروهاي سواري مكلفند از روز 15 آبان ماه جاري تنها يك نفر را بر روي صندلي جلو سوار كنند و متخلفان 40 هزار ريال جريمه خواهند شد.

وي با اشاره به اجباري بودن بستن كمربند ايمني در تمامي معابر شهر تهران از 15 آبان ماه تاكيد كرد: هماهنگي‌هاي لازم با سازمان تاكسيراني شهر تهران در اين خصوص انجام شده است و متخلفان اعمال قانون مي‌شوند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 




رييس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ در خصوص افزايش نرخ كرايه تاكسي‌ها با اجراي اين طرح به ايسنا گفت: رانندگان تاكسي‌ها از شهريور ماه كه موضوع استفاده اجباري از كمربند ايمني براي سرنشينان رديف جلو خودروها مطرح شد، نرخ كرايه تاكسي‌ها را افزايش دادند كه در اين خصوص بر اساس هماهنگي‌هاي انجام شده با سازمان تاكسيراني شهر تهران نرخ جديد كرايه تاكسي‌ها بزودي تثبيت مي‌شود.

وي در خصوص استفاده موتورسيكلت سواران از كلاه ايمني نيز گفت: كليه موتورسيكلت سواران نيز مكلفند در تمامي معابر از كلاه ايمني استفاده كنند در غير اين صورت با آنها نيز برابر قانون برخورد خواهد شد.





















Copyright: gooya.com 2016