پنجشنبه 17 آذر 1384   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

سه منطقه تهران بار ديگر در شرايط "اضطرار" قرار گرفتند، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - محيط زيست

دبير كميته هماهنگي و نظارت مواقع اضطراري آلودگي هواي تهران اعلام كرد: شاخص كيفيت هواي پايتخت با افزايش مجدد در شرايط «هشدار» قرار گرفت.

دكتر محمد حسن پيراسته، مديركل محيط زيست استان تهران دقايقي پيش از مخابره خبر در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار «محيط زيست» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به اين كه هم‌اكنون شاخص كيفيت هواي تهران 127 PSI و در شرايط «هشدار» گزارش شده است، افزود: هم‌كنون مناطق فاطمي با 224 و مهرآباد و پرديسان با 205 PSI در شرايط «اضطرار» و بازار با 143، قلهك 112 و تجريش 103 PSI به لحاظ آلاينده منوكسيدكربن در شرايط «هشدار» آلودگي هوا قرار دارند.

وي افزود: همچنين به لحاظ آلاينده ذرات معلق نيز منطقه تجريش با 108 PSI در شرايط «هشدار» آلودگي هوا قرار دارد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 




دبير كميته هماهنگي و نظارت مواقع اضطراري آلودگي هواي تهران با اشاره به پيش‌بيني سازمان هواشناسي كشور در روز جمعه به ايسنا گفت: بر اين اساس با توجه به شرايط پايدار جوي تا ظهر جمعه انتظار داريم شاخص كيفيت هوا همچنان در شرايط هشدار باقي بماند، از سوي ديگر از بعد از ظهر جمعه با افزايش ناپايداري‌هاي جوي و وزش باد ملايم پيش‌بيني مي‌شود از ميزان آلاينده‌ها كاسته شود.

وي در عين حال به كودكان و بزرگسالان فعال و كليه بيماران قلبي و تنفسي توصيه كرد كه از فعاليت در هواي آزاد بويژه نقاط مركزي و پر تردد شهر جدا اجتناب كنند.





















Copyright: gooya.com 2016