جمعه 2 دی 1384   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

قتل چند تن از دوجنس شدگان در تهران، سازمان همجنسگرایان ایرانی

شماره: 241
تاریخ: 23.12.2005


اطلاعیه عمومی
از: دبیرخانه امور اجتماعی سازمان همجنسگرایان ایرانی
موضوع: قتل چند تن از دوجنس شدگان در تهران


با درود به تمام هموطنان عزیز در سرتاسر دنیا
طی گزارش های دریافتی باخبر شده ایم که در ماه گذشته چندین تن از دوجنس شدگان ایرانی (Transsexual) در تهران به قتل رسیده اند. اطلاعات دقیقی مبنی بر شناسایی قاتلین و یا عوامل آن و یا حتی خود مقتولین در دست نیست. این خبر توسط چند تن از دوستان آنان منتشر شده است.
خبرها حاکی از آن است که دو تن از مقتولین حدود 28 سال داشته اند و تقریبا 5 سال پیش اقدام به عمل تغییر جنسیت نموده بودند. هر دو تن در منزل شخصی خودشان به قتل رسیده اند و یکی حلق آویز و دیگری با ضربات شدید چاقو به قتل رسیده است. همچنین قتل های دیگری نیز گزارش شده است اما اطلاعاتی در مورد آنها موجود نمی باشد.
لذا بدینوسیله از تمامی دوستان و عزیزان تقاضا می شود که چنانچه دارای هر گونه ارتباطی با افراد دوجنس گونه و یا دوجنس شده (Transgender or Transsexual ) در ایران دارند با آن ها تماس گرفته و در این مورد تحقیق نموده و نتایج و اطلاعات بیشتری را در اختیار ما قرار دهند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 




چنانچه اطلاعاتی هر چند مختصر را دریافت نمودید حتما با استفاده از آدرس پست الکترونیکی [email protected] به امور اجتماعی سازمان همجنسگرایان ایرانی گزارش نمایید. لطفا این آگهی عمومی را به صورت وسیعی منتشر نمایید تا از این طریق بتوانیم اطلاعات دقیق تری بدست آورده و از حقوق این افراد پاسداری نماییم.
شایان ذکر است که به دلیل فشارهای وارد شده بر جامعه ترنسجندر ایرانی کمسیون حقوق بشر سازمان در صدد انتشار گزارشی از این جنایات است که به کمک شما دوستان نیازمندیم.

شاد باشید و سربلند

پدرام پارسا
دبیر اجتماعی سازمان همجنسگرایان ایرانی


رونوشت: رسانه های ارتباط جمعی





















Copyright: gooya.com 2016