سه شنبه 22 فروردین 1385   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

كارگران دو واحد صنعتي كاشان بدليل دريافت نكردن حقوق خود اجتماع كردند، ايرنا

كاشان ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۵/۰۱/۲۲‬

شماري از كارگران دو واحد صنعتي كاشان روز سه‌شنبه در اعتراض به دريافت نكردن حقوق خود در دو نقطه پررفت و آمد اين شهر اجتماع كردند.

برخي از كارگران ريسندگي و بافندگي كاشان كه شمار آنها به بيش از يكصد نفر مي‌رسيد، در مقابل فرمانداري اين شهرستان واقع در جاده ترانزيتي تهران - جنوب" دست به تجمع زدند.

اين عده ساعاتي با نشستن و بعضا خوابيدن بر كف جاده ، از تردد وسايل نقليه در اين محور جلوگيري كردند.

به همين دليل ماموران راهنمايي و رانندگي با استقرار در ميدان‌هاي "شهيد منتظري" و " وليعصر(عج)" حد فاصل بلوار "شهيد خادمي" و "مدخل"، خودروهاي عبوري را به خيابانهاي " ‪ ۲۲‬بهمن" و " شهيد مطهري" هدايت كردند.

برغم حضور پرشمار نيروهاي راهنمايي و رانندگي در محل، ترافيك سنگين در "ميدان وليعصر (عج)" كاشان حركت خودروها را براي ساعتي مختل كرد.

اين چندمين بار در سالجاري است كه كارگران ريسندگي و بافندگي كاشان به علت دريافت نكردن حقوق خود ، جاده قم - كاشان را مسدود مي‌كنند.

كارگران ريسندگي و بافندگي كاشان بيش از ‪ ۱۴‬ماه حقوق و مزاياي خود را دريافت نكرده‌اند.

اين عده پس از حدود دو ساعت اجتماع و راه بندان، اين محل را ترك كردند.

عده‌اي از اين كارگران كه از كم توجهي مسوولان ذيربط گلايه دارند، هشدار دادند، در روزهاي آينده نيز به تجمع خود در مقابل فرمانداري ادامه خواهند داد.

همچنين همزمان با تجمع كارگران كارخانجات ريسندگي و بافندگي، شماري از كارگران كارخانجات "مخمل و ابريشم"كاشان نيز دراعتراض پرداخت نشدن سه ماه حقوق معوقه و عيدي خود با تجمع در خيابان مقابل اين واحد، جاده "فين" را براي دقايقي مسدود كردند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 




فرماندار كاشان پيش از اين، از پيگيري مسوولان امر براي حل مشكل كارگران كاشان خبر داده و گفته بود:مسوولان ذيربط باپرداخت بخش ديگر وام كارخانجات ريسندگي و بافندگي به مبلغ ‪ ۲۵‬ميليارد ريال موافقت كرده‌اند.

"حسينعلي حاجي" افزوده بود: از طريق مجاري قانوني، مديران و سهامداران اين واحدها موظف شده‌اند تا هرچه زودتر مشكل بدهي كارگران را حل كنند.

"محمد رضوان نژاد " معاون سياسي و اجتماعي فرماندار كاشان نيز مسووليت اين مشكلات را متوجه مديران‌كارخانه‌ها دانسته و گفته است:مشكل كارگران بايد در كارخانجات حل شود.

در اين حال طبق تصميم شوراي تامين شهرستان در پنجشنبه گذشته ، مديران كارخانجات ريسندگي و بافندگي كاشان مي‌بايستي شنبه گذشته با حضور در جمع كارگران مشكل آنها را حل كنند، اما با تجمع مجدد امروز كارگران به نظر مي‌رسد كه مشكل آنها تاكنون برطرف نشده است.





















Copyright: gooya.com 2016