سه شنبه 5 آبان 1383

صفر ايرانپاك، گلزن دهه 50 پرسپوليس و تيم ملي، پس از مدت ها بار ديگر در ايران! ايپنا

روز گذشته در حين بازي استقلال اهواز و شاهين اهواز حضور يك بازيكن قديمي همه چيز را تحت الشعاع قرار داد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) ايرانپاك گلزن دهه 50 پرسپوليس و تيم ملي كه بيشترين گل ها را در داربي پايتخت به ثمر رسانده در تمرين استقلال اهواز حضور يافت و به شدت مورد استقبال كريم بوستاني ، سرمربي اين تيم و ساير اعضا واقع شد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

صفر ايرانپاك كه خود اهل جنوب است پيش از پرسپوليس در تيم شاهين اهواز عضويت داشت و پس از درخشش در اين تيم به پرسپوليس پيوست او سال هاي خوبي را در تيم پرطرفدار پايتخت و تيم ملي سپري كرد و پس از پايان دوران بازيگر خود عازم سوئد شد اما در حال حاضر مدت كوتاهي است كه در ايران به سر مي برد.

در همين زمينه:

دنبالک:
http://mag.gooya.ws/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/13590

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'صفر ايرانپاك، گلزن دهه 50 پرسپوليس و تيم ملي، پس از مدت ها بار ديگر در ايران! ايپنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016