شنبه 30 ارديبهشت 1385

مهدي مهدوي كيا: در جام جهاني از جان و دل مايه مي‌گذاريم، ايران در گروه دشواري قرار دارد، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال


دور نهايي تمرينات تيم ملي فوتبال براي حضور در جام جهاني از امروز استارت خورد. لژيونرها نيز به اردوي تيم ملي ملحق شده‌اند و تمرينات با حضور 23 مسافر جام جهاني برگزار مي‌شود. مهدي مهدوي كيا يكي از بازيكنان حاضر در تمرينات امروز بود.

بازيكن ملي‌پوش ‌هامبورگ آلمان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تيم ملي استارت نهايي را براي جام جهاني آغاز كرده و فكر مي‌كنم بازيكنان در تمرينات به آمادگي لازم دست يابند.

وي افزود: تيم ملي ايران در جام جهاني در گروه دشواري قرار گرفته است و برابر هر سه تيم هم گروهمان كار سختي در پيش رو داريم.

مهدوي كيا تيم‌هاي همگروه ايران را چنين توصيف كرد: مكزيك تيمي‌دونده و سخت كوش است،‌ پرتغال يكي از بهترين تيم‌هاي اروپا و فيناليست جام ملت‌هاي اين قاره است كه بازيكنان بسيار تكنيكي دارد. آنگولا نيز تيمي‌است كه از نظر قدرت بدني در سطح بسيار بالايي قرار دارد.

مهدوي كيا خاطر نشان كرد: طبيعي است به دليل دور بودن از تمرينات تيم ملي چندان با تيم هماهنگ نباشم اما، اميدوارم در طي اين تمرينات و همچنين دو بازي آينده، برابر بوسني و كرواسي به آمادگي و هماهنگي لازم دست پيدا كنم.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

وي تصريح كرد: مردم ايران به تيم ملي لطف داشتند و اميدوارم تا زمان حضور تيم ملي در جام جهاني همين گونه از تيم ملي حمايت كنند.

كيا خاطر نشان كرد: بي ترديد تمامي‌ بازيكنان تيم ملي در جام جهاني از جان و دل مايه خواهند گذاشت تا تيم ملي بهترين نتيجه را در جام جهاني كسب كند و بتوانيم به دور دوم اين مسابقات صعود كنيم.

دنبالک:
http://mag.gooya.ws/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/30058

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'مهدي مهدوي كيا: در جام جهاني از جان و دل مايه مي‌گذاريم، ايران در گروه دشواري قرار دارد، ايسنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016