پنجشنبه 24 ارديبهشت 1383

محسن كديور :" انصاري راد" كميسيون اصل نود مجلس شوراي اسلامي را تبديل به خانه امن تظلم خواهي ملت كرد، ايلنا

رئيس انجمن دفاع از آزادي مطبوعات گفت: " انصاري راد" هويت تازه‌‏اي به كميسيون اصل نود مجلس شوراي اسلامي بخشيد و آن را تبديل به خانه امن تظلم ملت كرد، ايشان اعتماد از دست رفته ملت را به خانه ملت اعاده كرد.
به گزارش خبرنگار" ايلنا", محسن كديور در مراسم اهداء " قلم طلايي" به رئيس كميسيون اصل نود مجلس شوراي اسلامي
با اشاره به اينكه فعاليت‌‏هاي اين انجمن در خصوص تضاد با آزادي‌‏هاي مشروع مطبوعات بيشتر در قالب بيانيه‌‏ها, اطلاعيه‌‏ها و ملاقات‌‏ با فرد و خانواده‌‏هاي زندانيان بوده است, گفت: اين شايد نخستين مراسمي باشد كه با غم همراه نيست بلكه با شادي همراه است.
وي افزود: انجمن دفاع از آزادي مطبوعات براي يافتن فرد مناسب براي جايزه" قلم طلايي", از افراد و گرايشات مختلف دعوت كرد, سپس بعد از بررسي‌‏هاي مختلف, با در نظر گرفتن ملا‌‏ك‌‏هاي مورد نظر, آقاي انصاري‌‏راد را شايسته‌‏ترين فرد براي دريافت اين جايزه دانست.
كديور به ملاك‌‏هاي مورد نظر انجمن دفاع از آزادي مطبوعات در اهداء جايزه قلم طلايي اشاره كرد و گفت: ملاك اول, ثابت قدمي در دفاع از آزادي مطبوعات و ملاك دوم تحقق آزادي‌‏هاي مطبوعات و قلم در چارچوب قانون بوده است.
وي در ادامه با اشاره به اينكه كساني كه براي آزادي قلم و بيان در زندان هستند نيز جزو نامزدهاي دريافت اين جايزه بودند, تصريح كرد: هيات داوران انجمن دفاع از آزادي مطبوعات تصميم گرفت اين جايزه را به آقاي انصاري‌‏راد تقديم كند.
رئيس انجمن دفاع از آزادي مطبوعات در ادامه به سوابق رئيس كميسيون اصل نود مجلس شوراي اسلامي اشاره كرد و گفت: انصاري راد مردي 66 ساله در كسوت عالمان دين است كه در حوزه‌‏هاي علميه نجف و مشهد نزد بزرگاني چون آيت‌‏ا... خويي و آيت‌‏ا... خميني (ره) به تحصيل پرداخت. ايشان نه تنها از انقلابيون پس از انقلاب بود بلكه از انقلابيون قبل از سال 42 نيز بود.
كديور ضمن بيان اين مطلب كه سابقه دفاع از مردم‌‏سالاري و آزادي‌‏هاي مطبوعات, قلم و بيان از ملاك‌‏هاي انجمن دفاع از آزادي‌ مطبوعات براي اهداي جايزه قلم طلايي, به انصاري راد است, با اشاره به اينكه بيشترين قشرهاي مورد ظلم, قشرهاي مطبوعاتي و دانشجويي هستند, گفت: اين قشرها اولين جايي كه براي تظلم خواهي به آن مراجعه مي‌‏كردند, كميسيون اصل نود بود.
رئيس انجمن دفاع از آزادي مطبوعات, ضمن بيان اين مطلب كه حضور همسر تقي رحماني در اين مراسم جهت قدرداني از كسي كه در دفاع از حقوق زندانيان كوشيد پس از 24 ساعت از مرخصي همسرش, مطلب كمي نيست, گفت: همه روزنامه‌‏نگاراني كه در راه آزادي‌‏هاي بيان و قلم مي‌‏كوشند, نيازمند اين جوايز هستند كه نهادهاي مدني بايد در اين راه كوشش كنند.
وي با اشاره به اينكه قصد انجمن دفاع از آزادي مطبوعات, قدرداني از زحمات كساني كه در راه آزادي بيان و قلم كوشيده‌‏اند, مي‌‏باشد، تصريح كرد: بايد از ظرفيت‌‏هاي قانون اساسي با همه اشكالات متعددي كه دارد, استفاده كرد كه انصاري راد چنين كرد.
كديور اظهار داشت: كوشش‌‏هاي كميسيون اصل نود و شخص آقاي انصاري راد از نافذترين كوشش‌‏ها در حوزه آزادي بيان بوده است كه اميدواريم اين تلاش‌‏ها در كميسيون اصل نود ادامه يابد تا دست تظلم خواهي جامعه ايراني به خارج از مرزها دراز نشود.
رئيس انجمن دفاع از آزادي مطبوعات با اشاره به اينكه جايزه اين انجمن‌ جايزه ساده‌‏اي است, گفت: اين جايزه به اين خاطر جايزه ساده‌‏اي است كه ما به عنوان يك NGO و يك انجمن مدني از بودجه دولت استفاده نمي‌‏كنيم, بنابراين اين جايزه يك جايزه ملي است.

تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 

كديور گفت: تا به كي بايد تاوان ندانم‌‏كاري عده‌‏اي در برخي دستگاهها را بدهيم. در خاورميانه و در كشورهاي عربي, زندان براي اهالي روزنامه‌‏نگاران لغو شده است. قوه قضائيه بايد بفهمد كه مردم ايران استحقاق آزادي قلم و مطبوعات مطابق چارچوب‌‏هاي قانوني را دارد.
كديور در پايان اظهار داشت: ما در اين مراسم از انصاري‌‏راد به لقب ياد نكرده‌‏ايم چون آبروي القاب در ايران را برده‌‏اند. انصاري‌‏راد راهي را انتخاب كرد كه هر فرد مجلسي و هر فرد عادي بايد اين را را ادامه دهد.

در همين زمينه:

دنبالک:
http://khabarnameh.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/7575

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'محسن كديور :" انصاري راد" كميسيون اصل نود مجلس شوراي اسلامي را تبديل به خانه امن تظلم خواهي ملت كرد، ايلنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016