غزاله شارمهد، دختر جمشید شارمهد، با انتشار ویدیویی از خود در سکوت، خشم خود را از قتل پدرش به دست «جهادیهای بزدل حکومت اشغالگر» نشان داد.
او در این ویدیو یک نماد درفش کاویانی را بر سینه نصب میکند و موهایش را به شکلی که یادآور مبارزات خیابانی زنان در جنبش مهساست، بالای سر میبندد. او خطاب به پدرش نوشت: «در حالی که در سکوت منتظرم، پیوندمان فراتر از واژگان است.»
غزاله شارمهد، دختر جمشید شارمهد، با انتشار ویدیویی از خود در سکوت، خشم خود را از قتل پدرش به دست «جهادیهای بزدل حکومت اشغالگر» نشان داد.
-- ايران اينترنشنال (@IranIntl) October 29, 2024
او در این ویدیو یک نماد درفش کاویانی را بر سینه نصب میکند و موهایش را به شکلی که یادآور مبارزات خیابانی زنان در جنبش مهساست، بالای سر می... pic.twitter.com/PrLev1zTJD
آلمان در اعتراض به اعدام جمشید شارمهد، سفیر خود را از تهران فراخواند
وزارت امور خارجه آلمان در اعتراض به اعدام جمشید شارمهد، زندانی سیاسی ایرانی-آلمانی، سفیر خود را از تهران فراخواند. عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، در واکنش به اعتراض آلمان به اعدام شارمهد تاکید کرد گذرنامه آلمانی برای هیچکس مصونیت نمیآورد.
وزارت امور خارجه آلمان در شبکه ایکس نوشت کاردار جمهوری اسلامی در رابطه با اعدام شارمهد احضار شده و برلین اعتراض شدید خود را به او ابراز کرده است.
انتشار خبر اعدام جمشید شارمهد، زندانی سیاسی ایرانی- آلمانی در جمهوری اسلامی، واکنشهای گسترده داخلی و بینالمللی به همراه داشته است.
مسیح علینژاد، روزنامهنگار و فعال سیاسی مخالف جمهوری اسلامی در واکنش به اعدام شارمهد در ایران، خطاب به وزیر امور خارجه آلمان نوشت: «محکوم کردنها دیگر کافی نیست، زمان آن رسیده که اقدامات واقعی انجام دهید. سفارت خود را در ایران ببندید و سفیر جمهوری اسلامی را اخراج کنید و سپاه پاسداران را به عنوان یک سازمان تروریستی معرفی کنید.»
شیرین عبادی، برنده جایزه نوبل صلح نیز با اشاره به اعدام شارمهد نوشت که شارمهد به سرنوشت روحالله زم و حبیب اسیود دچار شد چرا که «باور مسموم انتخاب میان بد و بدتر»، تلاش سفیدشویان و تمام کسانی که سعی کردند وضع موجود را «عادی» نشان دهند، بیش از فریاد «اعدام نکنید» شنیده شد.
شروین حاجی پور خواند این بار علیه جنگ