مدیر برنامههای "اتحاد علیه برنامۀ اتمی ایران" گفته است که ارگانهای امنیتی سپاه و بیت رهبری مملو از افراد نفوذی موساد است و بسیاری در بیت رهبری برای سرویس های اطلاعاتی خارجی کار می کنند یا مستعدند که به استخدام آنها درآیند. به گفتۀ یک عضو پیشین سرویس های اطلاعاتی فرانسه موساد ساختارهای متعددی در داخل ایران دارد که قادرند هر لحظه وارد عمل شوند
ناصر اعتمادی - رادیو بین المللی فرانسه
مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری اسلامی ایران، امروز دوشنبه بیست و یکم آبان ماه در ملاقات با برخی اقتصاددانان و کارشناسان اقتصادی کشور گفت که او در جریان رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری و پس از پیروزی در این انتخابات همواره تأکید کرده است که به دنبال درگیری و جنگ [با اسرائیل] نیست و تمرکز او صرفاً "معطوف به توسعۀ کشور" است، اما، از همان روز نخست روی کار آمدن اسرائیل با کشتن اسماعیل هنیه آنهم در قلب حفاظت گاه سپاه پاسداران در تهران "در برنامههای او اخلال ایجاد کرد."
با این سخن مسعود پزشکیان، خواسته یا ناخواسته، به عمق و گسترۀ نفوذ سرویس های اطلاعاتی اسرائیل در عالیترین مراتب امنیتی و قدرت در ایران اعتراف کرد. خبرگزاری فرانسه در گزارشی در همین مورد دو عامل فساد و فلاکت اقتصادی جمهوری اسلامی را مهمترین بستر نفوذ موساد در تمام ارکان اصلی قدرت در ایران دانسته است؛ نفوذی که بیش از پیش به منشاء نگرانیهای علنی رهبران حکومت تهران نیز بدل شده است.
برای نمونه، جمعه نوزدهم آبان ماه علی لاریجانی، رئیس پیشین مجلس و مشاور علی خامنهای، در مصاحبهای نادر با سیمای جمهوری اسلامی ایران نسبت به مسئلۀ نفوذ سرویس های اطلاعاتی خارجی در جمهوری اسلامی که به گفتۀ او ریشه در سالها بی توجهی حاکمان ایران دارد، هشدار داد و تلاش های سرویس های اطلاعاتی ایران برای مقابله با این نفوذ را ناموفق دانست.
👈مطالب بیشتر در سایت رادیو بین المللی فرانسه
قتل اسماعیل هنیه در تهران، حسن نصرالله و جانشین او در بیروت و همچنین کلیه فرماندهان نظامی حزب الله نشان داد که مسئلۀ نفوذ موساد فقط شامل ارکان های مهم حکومتی در ایران نمیشود، بلکه مهمترین نیروهای نیابتی تهران (حزبالله و حماس) را نیز دربرمیگیرد. در نتیجۀ همین نفوذ در سپتامبر گذشته موساد توانست با منفجر کردن وسایل ارتباطی حزب الله در عرض چند ثانیه ۳٩ تن از اعضای حزب الله را به قتل برساند و سه هزار تن دیگر از آنان از جمله سفیر جمهوری اسلامی در بیروت را مجروح کند. در اقدامی نادر دیروز یکشنبه دهم نوامبر بنیامین نتانیاهو اعلام کرد که فرمان این عملیات را خود او صادر کرده بود.
در اظهارات روز جمعه خود علی لاریجانی با اشاره به همین عملیات و همچنین قتل محسن فخریزاده، مسئول برنامۀ اتمی-نظامی حکومت ایران، گفت : "شما با دشمنی روبرو هستید که سالها فکر می کند و در یک آن به شما آسیب میرساند." خبرگزاری فرانسه با اشاره به اظهارات علی لاریجانی نوشته است که سخنان او در واقع بر ناتوانی سرویس های اطلاعاتی ایران برای جلوگیری از نفوذ اسرائیل در ایران تأکید میکنند.
الکساندر گرینبرگ، پژوهشگر بنیاد امنیت و راهبرد اورشلیم به خبرگزاری فرانسه گفته است که در زمان انفجار دستگاه های ارتباطی اعضای حزب الله رهبران این گروه انتظار داشتند که سرویس های اطلاعاتی ایران به یاری آنان بشتابند غافل از این که اگر از دست این سرویسها کاری ساخته بود، اول از همه به کمک خودشان می شتافتند. به نوشتۀ خبرگزاری فرانسه برای مقابله با این نفوذ دیگر از دست رژیم ایران کاری ساخته نیست چون جمهوری اسلامی با یک وضعیت اقتصادی دشوار و فقدان محبوبیت یا حقانیت روبرو است.
کنِت کاتزمن کارشناس مسائل ایران در کنگرۀ آمریکا، به خبرگزاری فرانسه گفته است که " درجۀ نارضایتی در تمام وزارتخانهها، ادارات، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات و استانداریها بسیار بالا است و خیلی ها حتا در درون حکومت آمادهاند تا در ازای دریافت پول به اسرائیل یاری برسانند، زیرا جملگی با رژیم اسلامی مخالفند."
یک عضو پیشین سرویس های اطلاعاتی فرانسه با اشاره به همین وضعیت به خبرگزاری فرانسه گفته است که این اوضاع عمومی بستر رونق همکاری با قدرتهای خارجی در درون جمهوری اسلامی است. به نوشتۀ همین منبع، قتل حسن نصرالله نشان داد که این منابع انسانی هنگامی که با فنون عالی اطلاعاتی اسرائیل ترکیب میشوند ارزشی دور از تصور می آفرینند. عضو پیشین سرویس های اطلاعاتی فرانسه سپس افزوده است : برای پی بردن به عمق نفوذ موساد در رژیم ایران و نیروهای نیابتی اش باید در نظر داشت که حسن نصرالله هرگز دو شب متوالی را در یک محل نمیخوابید و بیش از دو ساعت در یک مکان نمیماند و خلاصه این که ردیابی او بسیار دشوار بود و پس از انفجار وسایل ارتباطی اعضای حزبالله حسن نصرالله حتا یک گرم هم وسیلۀ الکترونیکی با خود حمل نمی کرد. بنابراین، به گفتۀ عضو پیشین سرویس های اطلاعاتی فرانسه، اگر اسرائیل توانست حسن نصرالله را در ساعت و محل دقیق آنهم با پرتاب دهها موشک بونکرشکن به قتل برساند علتش این بود که یک نفر در یک لحظۀ حساس اطلاعات دقیق را به موساد رسانده بود.
عضو پیشین سرویس های اطلاعات خارجی فرانسه در ادامه افزوده است : اگر رژیم تهران متوجۀ مسئلۀ نفوذ موساد در ارکان خود شده، اما، ناتوان از حل آن است، زیرا شمار کسانی که مأمور سرویس های اطلاعاتی اسرائیل هستند و یا حاضرند به مأموران موساد بدل شوند بسیار بالا است به طوری که کنترل از دست رژیم ایران خارج شده است.
"جیسون برودکسی"، مدیر برنامههای "اتحاد علیه برنامۀ اتمی ایران" گفته است که ارگانهای امنیتی سپاه پاسداران مملو از افراد نفوذی است و سرویس های اطلاعاتی اسرائیل از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران تا پایین ترین سطوح این نیرو را به کار گرفتهاند. بدتر حتا در میان نزدیکترین اطرافیان علی خامنهای مأموران نفوذی موساد لانه کردهاند. خبرگزاری فرانسه تصریح کرده است که بیت رهبری یک دستگاه بورکراتیک گسترده است و بسیاری در آن برای سرویس های اطلاعاتی خارجی کار می کنند یا بسیار مستعد هستند که به استخدام سرویس های قدرتهای خارجی درآیند. خبرگزاری فرانسه بعید ندانسته است که اسرائیل بار دیگر قدرت خود را به نمایش بگذارد. عضو پیشین سرویس های اطلاعاتی فرانسه به خبرگزاری فرانسه گفته است : "مطمئنم که موساد ساختارهای متعددی در ایران دارد که قادرند هر لحظه وارد عمل شوند."