Wednesday, Mar 5, 2025

صفحه نخست » واکنش فرج سرکوهی به اجرای حکم شلاق مهدی یراحی

5-4.jpgفرج سرکوهی در تلگرام نوشت: در ستایشِ آزادی و برابری، ترانه‌ای چنان زیبا و انسانی بِسرائیم که ستم‌گران را به لرزه درآورد. ترانه‌ای چنان معترض و مردمی که درخورِ شلاقِ جلادانی باشد که با زندان و شکنجه، نه قدرت، که حقارت و ترسِ خود را از مردم، آشکار می‌کنند.

۷۴ شلاق بر پیکرِ مهدی یراجی زدند به اتهامِ سرودنِ ترانه.

شلاق، شکنجه، زندان، اعدام و تحمیلِ موقعیت ناانسانی به مردمِ ایران را، چندان و چندان تکرار ‌کرده‌اند که ما و جهانِ ما و رسانه‌های رسمی و مجازی، بدان خو کرده‌ایم.

از کنارِ شلاق زدنِ بر پیکرِ شاعرمان چنان می‌گذریم که انگار رخدادی «عادی» است.

حکومتِ مسلط بر ایران، مرگ و فقر و شلاق و استبداد را عادی‌سازی کرده‌است اما همه می‌دانیم که شلاق و زندان، و این حکومت و هرچه می‌کند، وهن و توهین به انسان است. تجاوز به شانِ آدمی است. «عادی» نمی‌شود.

این را روزی خواهند فهمید که مردم بنای ستم را بر سرشان خراب کنند.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy