Tuesday, Jun 17, 2025

صفحه نخست » فرمانده جدید قرارگاه خاتم‌الانبیاء چهار روز پس از انتصابش ترور شد

terror.jpgایران اینترنشنال - ارتش اسرائیل اعلام کرد علی شادمانی، فرمانده جدید قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا، کشته شده است.

ارتش اسرائیل افزود که جنگنده‌های نیروی هوایی اسرائیل در طول شب مقر فرماندهی فعالی را در قلب تهران هدف قرار دادند و علی شادمانی در این حمله کشته شد.

او چهار روز قبل با حکم علی خامنه‌ای به عنوان جانشین غلامعلی رشید در این قرارگاه منصوب شد. رشید نیز در حمله اسرائیل کشته شده بود.

ارتش اسرائیل: شادمانی مسئول مدیریت نبرد و تایید طرح‌های حملات جمهوری اسلامی بود

ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای که پس از کشته شدن علی شادمانی فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا منتشر کرد، نوشت: «ستاد اضطراری خاتم الانبیاء تحت فرماندهی او، مسئول مدیریت نبرد و تایید طرح‌های آتش ایران بود.» ارتش اسرائیل افزود: «شادمانی در نقش‌های مختلف خود، به طور مستقیم بر طرح‌های آتش ایران برای آسیب رساندن به اسرائیل تأثیرگذار بود و پیش از حذف سلف خود، شادمانی به عنوان معاون فرمانده ستاد اضطراری خاتم الانبیاء و رئیس بخش عملیات ستاد کل نیروهای مسلح خدمت می‌کرد.» ارتش اسرائیل تاکید کرد: «حذف شادمانی به سلسله حذف‌های فرماندهان ارشد نظامی ایران می‌پیوندد و ضربه‌ای دیگر به زنجیره فرماندهی نیروهای مسلح ایران محسوب می‌شود.»



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy