Tuesday, Jun 17, 2025

صفحه نخست » "بانک سپه هک و تمام داده‌های آن نابود شد"

hack.jpgایندیپندنت فارسی - گروه هکری گنجشک درنده روز سه‌شنبه ۲۷ خرداد اعلام کرد با حمله سایبری به بانک سپه ارائه خدمات این بانک را غیرممکن و تمام داده‌های آن را نابود کرده است.

این گروه هکری که نزدیک به اسرائیل به شمار می‌رود در بیانیه خود نوشت: «زیرساخت‌های بانک سپه را از کار انداختیم.» از صبح امروز گزارش‌های متعددی درباره اختلال گسترده در سامانه‌های بانکی و دستگاه‌های خودپرداز منتشر شده بود.

خبرگزاری فارس،‌ وابسته به سپاه پاسداران،‌ با تایید حمله سایبری به بانک سپه و اختلال در خدمات آنلاین آن،‌ اعلام کرد به‌دلیل پشتیانی بانک سپه از برخی جایگاه های سوخت ممکن است در ساعات آینده اختلالاتی در برخی پمپ بنزین‌ها ایجاد شود.

بر اساس گزارش شهروندان و پیام مخاطبان ایران اینترنشنال،‌ بانک «سپه» به‌طور کامل از دسترس خارج شده و دسترسی به حساب‌ها به صورت آنلاین از دست رفته است.

:::



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy