ایران وایر - فدراسیون فوتبال شیلی، به صورت رسمی اعلام کرده که دیدار دوستانه با تیم فوتبال ایران را یک طرفه فسخ کرده است.
به گزارش رسانهها، «پابلو میلاد»، رییس فدراسیون فوتبال شیلی در گفتوگو با برنامه رادیویی «ADN Deportes» شیلی گفته است: «ما برای انجام یک بازی دوستانه با ایران در ماه اکتبر به توافق رسیده بودیم، اما به دلیل اتفاقات اخیر یعنی جنگ اسراییل و ایران و عواقب آن، ترجیح میدهیم از آنها (ایران) دوری کنیم. پس این بازی را لغو کردیم.»
او همچنین گفته که فدراسیون فوتبال شیلی، تیم ملی فوتبال «روسیه» را برای این بازی جانشین تیم فوتبال ایران کرده است.
پیش از این فدراسیون فوتبال از برگزاری قطعی بازی دوستانه با شیلی در تاریخ ۲۲مهر۱۴۰۴ خبر داده و مدعی شده بود که این بازی یا به میزبانی شیلی یا در یکی از کشورهای اروپایی برگزار خواهد شد. با این حال شیلی به دلیل نگرانی از هرگونه اتفاق احتمالی، حتی از برگزاری این بازی در زمین خودی یا زمین بیطرف نیز امتناع کرده است.
:::

از فرار فریب تا فرار، «رهبر معظم» کجاست؟

هدف آمریکا ژاپنیزه کردن ایران است