Sunday, Jul 13, 2025

صفحه نخست » چرخش شدید شمس‌الواعظین به سوی خامنه ای

msv.jpgخامنه‌ای درست می‌گفت که باید در سوریه جنگید تا در ایران با اسرائیل نجنگیم

کیهان لندن - ماشاءالله شمس‌الواعظین یکی از سردمداران جریان اصلاح‌طلب در عرصه‌ی رسانه و یکی از «تبیین»‌کنندگان اسلام سیاسی و نظرات رهبران جمهوری اسلامی است.

او نیز مانند بقیه‌ی هم‌کیشان خود ضداسرائیلی است و آدمکشی و گروگانگیری گروه‌های تروریستی مانند «حماس» را «دفاع از سرزمین خود» می‌داند و اگر هم به عنوان اصلاح‌طلب از معامله با غرب دفاع می‌کند برای حفظ ۵۷ و جمهوری اسلامی است. اکنون نیز وی استراتژی اصلی جمهوری اسلامی را تأیید می‌کند که وقتی گفته می‌شد «اگر در سوریه نجنگیم، باید در ایران بجنگیم»، منظور نه حفاظت از مردم ایران در برابر «دشمن خارجی» (البته موهوم)، بلکه محافظت از خود رژیم ضداسرائیلی علیه حملات آن بوده است!

زمامداران جمهوری اسلامی و وابستگانش خوب می‌دانند که وقتی «حماس» را تأیید می‌کنند و خواهان نابودی اسرائیل هستند، به سودشان بود اگر با نیابتی‌ها به دور رژیم یک کمربند حفاظتی درست می‌کردند و به قول شمس‌الواعظین در «مرزهای خودش» علیه آن می‌جنگیدند و نه در خاک ایران که موجودیت‌ نظام به خطر بیافتد.

👈مطالب بیشتر در کیهان لندن

شمس‌الواعظین اصلاح‌طلب که گویا شعار معروف شهروندان از سال ۱۳۸۸ و همچنین شعار سال‌های اخیر در ورزشگاه‌ها را نشنیده، توضیح نمی‌دهد اصلا فلسطین و حماس چه ربطی به مردم ایران دارند و چرا حکومت باید منابع و امنیت ایرانیان را برای آنها هزینه کرده و آخرسر هم جنگی را به آنها تحمیل کند که جنگ مردم ایران نیست؟!



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy