Thursday, Aug 14, 2025

صفحه نخست » هشدار فرشاد مؤمنی به مسئولان

momeni.jpgفرشاد مؤمنی: فقر به جایی رسیده که سیب زمینی را قسطی می‌فروشند

کیهان لندن - در نشست «فوریت و اولویت امنیت غذایی» فرهنگستان علوم، فرشاد مومنی اقتصاددان با هشدار به مسئولان گفت: «فقر و سوء‌ تغذیه در ایران به مرحله بحرانی رسیده و بقای مادی بخش بزرگی از مردم در خطر است، سفره مردم خالی است اما مسئولان با تعداد صفر واحد پول بازی می‌کنند.»

او با استناد به آمارهای رسمی از «رشد انفجاری جمعیت فقیر، افت شدید توان تغذیه و آموزش، کاهش سهم ایران از اقتصاد جهانی، وابستگی بی‌‌سابقه به واردات غذایی و سقوط تولید داخلی» خبر داد و تاکید کرد که «این روندها نه‌تنها توسعه را نابود، بلکه امنیت ملی را هم تهدید می‌‌کند.»

مومنی هشدار داد: «غفلت از نیازهای پایه، بستر اعتراضات و طمع‌ ورزی خارجی را فراهم می‌‌سازد و سیاست‌‌های تعدیل ساختاری، شوک ارزی و امتیازدهی به مافیاها، کشور را به مسیر فروپاشی از درون سوق می‌‌دهد.»

👈مطالب بیشتر در کیهان لندن

در بخشی از این میزگرد مومنی گفت: «ساکنان تهران اخیرا بنرهایی مشاهده می‌کنند که مردم را به خرید قسطی سیب ‌زمینی و پیاز دعوت می‌‌کند.»



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy