Tuesday, Sep 2, 2025

صفحه نخست » مردم بابل مؤمن‌اند، شادی معنایی ندارد

za.jpgزیدآبادی: اگر بابل دارالمومنین است شاید شهری بخواهد دارالشادی باشد

شیخ هادی قنبری مدیر حوزۀ علمیه بابل گفته است؛ در دارالمؤمنین بابل برگزاری کنسرت معنایی ندارد!
مشخص نیست که از نگاه آقای قنبری کنسرت در شهرهای دیگر چه معنایی دارد که در بابل معنایی ندارد؟ همینطور معلوم نیست که ایمان از چه جنسی است که از نظر وی مردم بابل مؤمن‌اند و مردم دیگر شهرها لابد خیر!

قبلاً هم نوشته بودم که اگر قرار باشد عدۀ خاصی به هر شهری صفتی منسوب کنند و بر همان مبنا جلوی شادی مردم و یا هر فعالیت قانونی را بگیرند، لازمه‌اش این است که هر شهر و روستایی اعلام استقلال کند و قوانین و مقررات ویژۀ خود را به اجرا بگذارد!

اگر چنین رسم و رسومی رایج شود؛ نامگذاری‌ها هم به صفات مذهبی چون دارالمؤمنین، دارالعباد، دارالعباده و زیارتگاه و غیره محدود نخواهد ماند. برای نمونه تعدادی از اهالی یک آبادی هم ممکن است شهر خود را "دارالشادی" بنامند و از برگزاری هر نوع مراسم عزاداری از سوی دیگران جلوگیری کنند. یا حتی بعضی پا را از این نیز فراتر بگذارند و بر آبادی خود "دارالفجور" نام دهند و مانع هر نوع انجام مناسک دینی در شهر یا روستای خود شوند!
این آقایان چرا یک لحظه نسبت به پیامدهای حرف خود نمی‌اندیشند و اسیر کلام خود می‌شوند؟

زیدآبادی

post.jpg



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy