Friday, Sep 26, 2025

صفحه نخست » پاداش ۲۰۰ هزار دلاری دولت آمریکا برای دریافت اطلاعاتی درباره شایان کاظمی

viber_image_2025-07-18_18-34-51-897.jpgصدای آمریکا: دولت ایالات متحده برای دریافت اطلاعاتی که مستقیما به پیدا شدن و بازگشت شایان کاظمی، شهروند ایرانی‌تبار آمریکا، منجر شود، مبلغ ۲۰۰ هزار دلار پاداش تعیین کرد.

در چهاردهمین سالگرد ناپدید شدن شایان کاظمی، اف‌بی‌آی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت آمریکا برای اطلاعاتی که به پیدا شدن این شهروند آمریکایی منجر شود، جایزه اختصاص داده است.

در بیانیه اف‌بی‌آی آمده که شایان کاظمی که با نام‌های شِین کاویانی، عسگر کاظمی، و عسکر کاظمی نیز شناخته می‌شود، آخرین بار ۲ مهر ۱۳۹۰ از لس‌آنجلس کالیفرنیا در آمریکا به استانبول در ترکیه رفت و ۳ مهر همان سال از رویال هتل استانبول با خانواده‌اش تماس گرفت و از آن زمان تاکنون از او خبری در دست نیست.

شایان کاظمی که پیش از ناپدید شدن در لس‌آنجلس ایالت کالیفرنیا در غرب آمریکا زندگی می‌کرد، از مخالفان جمهوری اسلامی است که برنامه‌هایی علیه رژیم ایران تولید می‌کرد.

برخی منابع اعلام کرده‌اند که او توسط مأموران نیروی قدس سپاه پاسداران در ترکیه ربوده شده است.

در بخش «یادبود» وب‌سایت بنیاد عبدالرحمن برومند که به اعدام‌شدگان، کشته‌شدگان، و ناپدیدشدگان قهری توسط جمهوری اسلامی، اختصاص دارد، به نام «اصغر کاظمی» و «شایان کاویانی» اشاره شده است.

جمهوری اسلامی پیش از این بارها شهروندان خارجی و دوتابعیتی را ربوده، گروگان گرفته، و حتی اعدام کرده است که از جمله می‌توان به جمشید شارمهد، حبیب اسیود، و روح‌الله زم اشاره کرد.

Untitled-5.jpg



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy