Friday, Jan 9, 2026

صفحه نخست » عراقچی با همسر و فرزندش به لبنان گریخته است؟ + مقصد احتمالی خامنه ای

99.jpg

خبرنامه گویا - حسین عبدالحسین (روزنامه‌نگار و پژوهشگر عراقی-لبنانی) در پستی در شبکه ایکس نوشت:

«گزارش‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه وزیر امور خارجه ایران در سفر خود به لبنان، اعضای خانواده‌اش را نیز به همراه برده و آن ها برای مدتی نامعلوم در این کشور باقی خواهند ماند. ادعاهای مشابهی نیز درباره سفیر ایران در لبنان مطرح شده و گفته می‌شود خانواده او نیز در لبنان مانده‌اند.

به‌نظر من، علی خامنه‌ای قرار نیست به مسکو منتقل شود، بلکه مقصد احتمالی او بیروت خواهد بود.»

عادل الخزاعی (روزنامه‌نگار و کارشناس عراقی) در پستی در شبکه ایکس نوشت:

«بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده از منابع رسانه‌ای در لبنان، سفر امروز عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، به بیروت صرفاً یک سفر تشریفاتی و پروتکلی نبوده است. او در این سفر تمام اعضای خانواده‌اش را به همراه داشته؛ همچنین خانواده محمدرضا رؤوف شیبانی، سفیر جدید ایران در لبنان، نیز همراه او بوده‌اند.

طبق این اطلاعات، عراقچی به همراه همسرش آریزو احمدفند، دخترش سادات و دو پسرش سیدحسین و سیدرضا وارد بیروت شده است. گفته می‌شود خانواده او قرار است برای مدتی نامعلوم در منازل اختصاصی دیپلمات‌های ایرانی در لبنان اقامت داشته باشند؛ خانه‌ای که طی دو روز گذشته به‌طور کامل برای این منظور آماده‌سازی شده است.»

***



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy