Monday, Jan 12, 2026

صفحه نخست » تقاضا از ایرانیان مخالف حکومت اسلامی در خارج از کشور برای مراجعه به عقل سلیم!؛ ف. م. سخن

IMG_3405.pngبا دیدن تیتر مطلب حتما خواهید گفت: «آقای سخن هم چه حرفا می زند! کیه که عقل سلیم نداشته باشه؟ خداوند عالمیان اگه یه چیز توو دنیا رو به طور کاملا برابر به آدما داده باشه همین عقل سلیمه چون در هیچ جای دنیا یک نفر آدم رو هم پیدا نمی کنید که از نداشتن عقل یا کم داشتن عقل به درگاه خدا بناله و آرزوی بیشتر داشتن اونو بکنه!»

خب من هم با شما موافقم و بحثی ندارم. پس لطفا در آرامش به عرض من توجه کنید.

مردم داخل ایران در مورد ساقط کردن حکومت نکبت اسلامی به طور کامل،،، دارند از عقل سلیم شون استفاده می کنن چون ما در این چند روز ندیده ایم و نمی بینیم که مخالفان صد در صدی حکومت آدمخور موقعی که میخوان توو خیابونا بریزن و برای سرنگون کردن حکومت نکبت شعار بدن و راهپیمایی کنن، یکی به دیگری بگه، «توو این راهپیمایی منیژه که سلطنت طلبه هم هست؟ اگه هست من نمیام!» یا اون یکی به این یکی بگه: «ملیحه (با ملیحه محمدی اشتباه نشود :) ) که چپی درمونده ست هم هست؟ اگه هست من نمیام!».

همه بدون سوال و جواب و فقط واسه ی سرنگون کردن سدعلی مشنگ لباس های گرم،،، تن شون می کنن و با چای، گلویی تر می کنن که صداشون رساتر بشه و میرن توو خیابون همه در کنار هم و اصلا بدون این که همدیگه رو بشناسن توو قلب دشمن مشترک شون که حکومت نکبت اسلامی و اژدهای هفت سر اسلامیه لرزه میندازن.

اما خارج نشین ها که اغلب بیکارند و دوست دارند ساعت های بیکاری شون رو با وِر زدن و چک و چونه ی الکی زدن بگذرونن، از این سر دنیا، واسه مردم شرط میذارن که اگه این پادشاهی خواهه باشه من نمیام اون جمهوری خواهه باشه من نمیام. خب به دَرَک که نمیای! اصن تو کجا هستی و کی هستی و کجا میخوای بیای؟! کار تو فقط اختلاف انداختن بین همون مردمیه که الان توی سرما وسط گرازهای وحشی حکومت توو خیابونا هستن دارن کنار هم واسه ی بر انداختن حکومت نکبت تلاش می کنن!

دیشب تلویزیون انگلیس داشت یک گفت و گو رو پخش می کرد میان یک آدم سن و سال داره مشهور که مخالف شاهزاده رضا پهلوی ه با دو جوان مخالف. آقای مشهور خودش رو به عنوان «فدرالیست» معرفی کرده بود و تمام همّ و غمّ اش حذف شاهزاده بود و این که این بیاد یقین کنید فاشیست و دیکتاتور میاد! (شاهزاده ای که ما می شناسیم تصور کنید دیکتاتور بشه!) :) یکی هم نیست از ایشون بپرسه: «کِی بیاد؟ کجا بیاد؟ توو جایی که اژدهای جمهوری اسلامی روو ایران چنبره زده و هر کی رو در مقابل اش می بینه می زنه و داغون می کنه!

همین تیپ اشخاص مثلا سیاسی باعث شدن، تا پرزیدنت ترامپ که میخواد به ایرانی های معترض کمک کنه گاو گیجه بگیره و ندونه توو ایران چی به چی و کی به کی ه، و بفرماد من با «رهبران» مخالفان دارم گفت و گو می کنم! قربان کدوم رهبران؟ کدوم کشکان؟ کدوم دوغان؟ ما یه نفر رو داریم که این تظاهرات داره حول اون اونم برای فقط تا سرنگونی حکومتِ آدمخورها نه نشستن بر تخت سلطنت شکل می گیره. ایشون میگه حکومت سقوط کنه و بعد همه چی دست مردم و انتخاب اونا باشه! توو بیانیه هاش اینو میگه. توو صحبت هاش اینو میگه. توو مصاحبه هاش اینو میگه! این وریا میگن نه! الّا بلّا این اینو نمیگه و میگه میخواد دیکتاتور بشه! :) جالب اینجاست که این آقایون مخالف پهلوی، دقیقا و صریحا دارن به مردم میگن رضا پهلوی نباشه، ما باشیم، تا قشنگ ایران رو دیکتاتوری کنیم و بخش بزرگی از ملت رو حذف کنیم!

حالا شما عزیز که توو خارج نشستی به عقل سلیم ات مراجعه کن، یک ویدئوی شانسی از شاهزاده خطاب به مردم را پیدا کن نگا کن، بعد به حرفای جناب فدرالیست گوش کن، ببین راست میگم یا نه؟ مرسی از توجه ات! :)



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy