عبدی مدیا - رئیس دادگستری استان قم: با اقدامات قضایی یک فعال مشهور صنف سوهان و مالک یک کافۀ معروف در قم و تعدادی از شهرهای کشور به اتهام تشویق به اغتشاشات که منجر به شهادت تعدادی از مدافعان امنیت، سلامت، نیروهای شهری، مردمی، بسیج و همچنین تخریب گسترده اموال عمومی و خصوصی شده بود، دستگیر شد و او امروز با صدور قرار بازداشت روانه زندان میشود.
با حکم قضایی کلیه مراکز فعالیت این فرد اعم از کافه و رستوران تعطیل شدند. همچنین پروانه کسب و مجوزهای فعالیت این فرد جهت ابطال به کمیسیونهای مربوطه ارجاع داده شدند.
برای این فرد در راستای اصل ۴۹ قانون اساسی بهمنظور بررسی اموال و انجام اقدامات قانونی پرونده تشکیل شده. همچنین با تشکیل کارگروه حقوق و درخواست عمومی، جهت مطالبه خسارتهای وارده به شهر در جریان اغتشاشات اخیر اقدامات لازم درحال انجام است.

















